2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124892 بازدید | 28510 پست
   اوهوع ، ن بابا بشنو باور نکن دروغ ۱۳ بهت گفتن  

نه عزیزم راست گفتم 

من از اخلاقت که داری متوجه شدم 

اینا حسودیشون شده میگن🤭🤭🤭

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
😂😂😂تو روحت

ولله   

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم راست گفتم  من از اخلاقت که داری متوجه شدم  اینا حسودیشون شده میگن🤭🤭🤭

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
ساری عشق منه ها 🙄

😃😃😃😃😃 بیا بغلم ببینم 🤗🤗🤗 میدونستم بالاخره این همه احساس یه جا جواب میده 💋💋⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩😂😂😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

😃😃😃😃😃 بیا بغلم ببینم 🤗🤗🤗 میدونستم بالاخره این همه احساس یه جا جواب میده 💋💋⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩ ...

🤗🤗🤗🤗😘😘😘😘😘😘😘😂😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
من دیگه عهد کردم هیچوقت یهویی عکس ب کسی ندم.خصوصا بعد حمام😂😂😂😂

ولی من میدم 

اتفاقا  منم از حموم اومده بودم ولی تو خیلی حمومی و تمیز بودی 

من نه  

ساری عشق تو باشه  نفس منه خون تو رگ منه

اااااوااا🙈🙈🙈🙈🙈 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ساری عشق تو باشه  نفس منه خون تو رگ منه

ساری به ریش عمش خندید