2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124890 بازدید | 28510 پست
به سلامتی خوبه که  همه از دیدنت کای فیض بردن 😁😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣💙♥️♥️♥️♥️♥️♥️

نوش جان هرکی که دید 

افسوس به حال هرکی ندید.

بدرود👋👋

دین من انسانیت است......☘❤https://harfeto.timefriend.net/16634173473203
😂 درد  من زشت قبول  چشات رو درویش کن عشقم رو دید نزن  هیز خانم

😂😂😂😂😂😂😂😂😛😛😛🤣🤣

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂 درد  من زشت قبول  چشات رو درویش کن عشقم رو دید نزن  هیز خانم

اره هی از خودتون تعریف کنید ما رو بذارید در خماری 😳😳😳😳

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
اره دیدم ساری اینو نگه چی بگه

عزیز دلم به زیبایی شما نمیرسیم   

ما لنگ ام نیستیم کنار شما  

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
عزیز دلم به زیبایی شما نمیرسیم     ما لنگ ام نیستیم کنار شما    

اوه  نگو نیکو جووون 

همه از تو فقط حرف میزنن تز زیباییت از وقارت از هنرت🥰🥰🤭🤭

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
اره هی از خودتون تعریف کنید ما رو بذارید در خماری 😳😳😳😳

تعریف چی  بابا  دارم میگم ک من زشتولکم

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
اوه  نگو نیکو جووون  همه از تو فقط حرف میزنن تز زیباییت از وقارت از هنرت🥰🥰🤭🤭

وقار نیکی😶😐

نیکی وقارت کجاته اجی🙄😕

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

اوه  نگو نیکو جووون  همه از تو فقط حرف میزنن تز زیباییت از وقارت از هنرت🥰🥰🤭🤭

اوهوع ، ن بابا بشنو باور نکن دروغ ۱۳ بهت گفتن

وقار نیکی😶😐 نیکی وقارت کجاته اجی🙄😕

😂😂😂😂 همون ۲ وجب جایی که بهار جاشه🤣🤣🤣

😂😂😂😂 همون ۲ وجب جایی که بهار جاشه🤣🤣🤣

ای خااااااک 😂😂😂🤣🤣😂😂😂