2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124890 بازدید | 28510 پست
معلم نقاشی پسرم فک‌کرده بیکارم من، میگه نقاشی ماه مبارک رمضان بکشن بفرستن پی وی😕😕😒 

🤭🤭🤣🤣🤣🤣تو روحت سارینا بزار بریم به کارهامون برسیم 🤣🤣🤣🤣🤣

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برم آرایشگاه میخوام ریباندینگ کنم گفتم که

اهان .باشه برو پروتوکول های بهداشتی ام رعایت نکن😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
جونننننننننننننننننننننننننن مبارکککککککککککک❤🌹🌹

😍😍😍ممنون عزیز

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
اهان .باشه برو پروتوکول های بهداشتی ام رعایت نکن😂😂

😂😂🤣😂  تووروحت 

دو تا ماسک میزنم چشت درآد

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
اره عزیز دلم 😘😘😘😘❤❤❤❤❤دل به دل راه داره بیا تاپیک پس انداز 64آذین رویا جون و دوستان اینجایم 🌹🌹 ...

اومدم فداتشم هم بورسی هم پس انداز😘😘😘😘😍😍😍

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

http://dl.musicsfarsi.com/music/mohsen_chavoshi/single320/Mohsen Chavoshi_Sale Bi Bahar(musicsfarsi.com) [320].mp3

چاووشی دوست دارم.😍هرکی دوست نداره غمگین نزنه رو لینک

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😂😂🤣😂  تووروحت  دو تا ماسک میزنم چشت درآد

برو به سلامت مراقب باش

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
اره یادمه سارینا خانم عزیزی تو جمعمون داشتیم😘😘😘😘😘😘😘به همین نام فندوق همه صدام میکردن اونجا

❤❤❤❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍

معلم نقاشی پسرم فک‌کرده بیکارم من، میگه نقاشی ماه مبارک رمضان بکشن بفرستن پی وی😕😕😒 

بده نیکی بکشه

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
اومدم فداتشم هم بورسی هم پس انداز😘😘😘😘😍😍😍

فدات شم خوش آمدی ❤❤❤😘😘😘قدمت گلباران 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بده نیکی بکشه

فکر خوبیه

فکر خوبیه

تو بگو خودم برات دنیارو گل میکنم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

نمیدونم چرا میبینمت هول میکنم❤❤❤❤

بده نیکی بکشه

هم الان میکشه😕😕 فقط باید بچه گونه بکشه نیکی تخصصی طراحی میکنه😀😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....