2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124890 بازدید | 28510 پست
معلم نقاشی پسرم فک‌کرده بیکارم من، میگه نقاشی ماه مبارک رمضان بکشن بفرستن پی وی😕😕😒 

🤭🤭🤣🤣🤣🤣تو روحت سارینا بزار بریم به کارهامون برسیم 🤣🤣🤣🤣🤣

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برم آرایشگاه میخوام ریباندینگ کنم گفتم که

اهان .باشه برو پروتوکول های بهداشتی ام رعایت نکن😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
جونننننننننننننننننننننننننن مبارکککککککککککک❤🌹🌹

😍😍😍ممنون عزیز

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
اهان .باشه برو پروتوکول های بهداشتی ام رعایت نکن😂😂

😂😂🤣😂  تووروحت 

دو تا ماسک میزنم چشت درآد

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
اره عزیز دلم 😘😘😘😘❤❤❤❤❤دل به دل راه داره بیا تاپیک پس انداز 64آذین رویا جون و دوستان اینجایم 🌹🌹 ...

اومدم فداتشم هم بورسی هم پس انداز😘😘😘😘😍😍😍

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

http://dl.musicsfarsi.com/music/mohsen_chavoshi/single320/Mohsen Chavoshi_Sale Bi Bahar(musicsfarsi.com) [320].mp3

چاووشی دوست دارم.😍هرکی دوست نداره غمگین نزنه رو لینک

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
😂😂🤣😂  تووروحت  دو تا ماسک میزنم چشت درآد

برو به سلامت مراقب باش

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
اره یادمه سارینا خانم عزیزی تو جمعمون داشتیم😘😘😘😘😘😘😘به همین نام فندوق همه صدام میکردن اونجا

❤❤❤❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍

معلم نقاشی پسرم فک‌کرده بیکارم من، میگه نقاشی ماه مبارک رمضان بکشن بفرستن پی وی😕😕😒 

بده نیکی بکشه

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
اومدم فداتشم هم بورسی هم پس انداز😘😘😘😘😍😍😍

فدات شم خوش آمدی ❤❤❤😘😘😘قدمت گلباران 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

بده نیکی بکشه

فکر خوبیه

فکر خوبیه

تو بگو خودم برات دنیارو گل میکنم🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

نمیدونم چرا میبینمت هول میکنم❤❤❤❤

بده نیکی بکشه

هم الان میکشه😕😕 فقط باید بچه گونه بکشه نیکی تخصصی طراحی میکنه😀😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....