2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124891 بازدید | 28510 پست
منم برم لالا🥱🥱😴😴

خااا برو

من تا ارغوان نیاد خوابم نمیبره😐😶🙄

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

خااا برو من تا ارغوان نیاد خوابم نمیبره😐😶🙄

جان من؟

😳😳

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جان من؟ 😳😳

اوهوم😐😶⁦☹️⁩⁦☹️⁩

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

اوهوم😐😶⁦☹️⁩⁦☹️⁩

پس من رفتم دیدیش سلام برسان بگو بهش

هرچه خوبان دارند تو همه یکجاداری💋💋💋

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
پس من رفتم دیدیش سلام برسان بگو بهش هرچه خوبان دارند تو همه یکجاداری💋💋💋

ب خودم نمیگی ازینا😐🙄😶😶

@august1991   ارغوااااان 😐🙄 کجایی پس اجی

😑😑😑

ساییدی باارغوان جونت😅😅😅

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
😑😑😑 ساییدی باارغوان جونت😅😅😅

حسود هرگز نیاسود😀😀😀

اومدش، دلت بسوزه😀😀😝😝

حسود هرگز نیاسود😀😀😀 اومدش، دلت بسوزه😀😀😝😝

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

حیف ک فردادادگاه دارم....

اووووف

شب بخیر😅

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑 حیف ک فردادادگاه دارم.... اووووف شب بخیر😅

برو ان شالله همون بشه ک میخوای

شب بخیر

@august1991     کجایی عزیزم . دوچرخت پنچر شد شب ماندگارشدین😁😁😁😁

سلام تو روحت😂😂😂😂😂😂😂😂خسته بودم خوابم برد.....ا

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

سلام...میشه خاهرانه برام ب خرج بدین دختراااا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6360359/میشه-خاهرانه-بیایید-کمکم-لطفا?postId=187751708