2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124890 بازدید | 28510 پست
منم برم لالا🥱🥱😴😴

خااا برو

من تا ارغوان نیاد خوابم نمیبره😐😶🙄

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

خااا برو من تا ارغوان نیاد خوابم نمیبره😐😶🙄

جان من؟

😳😳

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جان من؟ 😳😳

اوهوم😐😶⁦☹️⁩⁦☹️⁩

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

اوهوم😐😶⁦☹️⁩⁦☹️⁩

پس من رفتم دیدیش سلام برسان بگو بهش

هرچه خوبان دارند تو همه یکجاداری💋💋💋

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
پس من رفتم دیدیش سلام برسان بگو بهش هرچه خوبان دارند تو همه یکجاداری💋💋💋

ب خودم نمیگی ازینا😐🙄😶😶

@august1991   ارغوااااان 😐🙄 کجایی پس اجی

😑😑😑

ساییدی باارغوان جونت😅😅😅

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
😑😑😑 ساییدی باارغوان جونت😅😅😅

حسود هرگز نیاسود😀😀😀

اومدش، دلت بسوزه😀😀😝😝

حسود هرگز نیاسود😀😀😀 اومدش، دلت بسوزه😀😀😝😝

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑

حیف ک فردادادگاه دارم....

اووووف

شب بخیر😅

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑 حیف ک فردادادگاه دارم.... اووووف شب بخیر😅

برو ان شالله همون بشه ک میخوای

شب بخیر

@august1991     کجایی عزیزم . دوچرخت پنچر شد شب ماندگارشدین😁😁😁😁

سلام تو روحت😂😂😂😂😂😂😂😂خسته بودم خوابم برد.....ا

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

سلام...میشه خاهرانه برام ب خرج بدین دختراااا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6360359/میشه-خاهرانه-بیایید-کمکم-لطفا?postId=187751708