2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124894 بازدید | 28510 پست
کوجا نمیره🤔 بهار فیس اومد😀😀 خواست ناز کنههه    

نه داشت میرفت باغشون😎همه باغداریم از دم😂😂😂😂

رفتم گفتم کاش نمیرفتی

گفت نمیرم کنسل شد😍😍😍چقد خوشحال شدم خدا میدونه

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
نه داشت میرفت باغشون😎همه باغداریم از دم😂😂😂😂 رفتم گفتم کاش نمیرفتی گفت نمیرم کنسل شد😍😍😍چقد ...

خخخخ‌ 

😀😀

خوشحالیت رو‌خریدارم  

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🤗🤗🤗🤗نصفشو باهات شریک میشم🙂😍😍😍

جوووونم‌ 

شریکیت‌ تو حلقم 

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
کوجا نمیره🤔 بهار فیس اومد😀😀 خواست ناز کنههه    

بیشعور اب دادن به درخت فیس اومدنه🙄🙄😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
🤩😅😅😅😅😅😅

به به سلام نازی چون ؟

نخبر؟

هارداین؟

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
نه داشت میرفت باغشون😎همه باغداریم از دم😂😂😂😂 رفتم گفتم کاش نمیرفتی گفت نمیرم کنسل شد😍😍😍چقد ...

آخی عزیز دلم 

مهربونم    

چقدر تو گلی آخه

باغ گیلاس وگردو داریم

بیشعور اب دادن به درخت فیس اومدنه🙄🙄😂😂😂

جووووووون آبیاری کی بودی تو   

تجسمت‌ کردم

به به سلام نازی چون ؟ نخبر؟ هارداین؟

سلام بهار جونی 

دانشمه 😅ترکی بیلمیرم 

سلامتی رفته بودیم باغ به قول بانو ارغوان جون همه مون باغداریم 😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 

همیشه منتظر بیست سالگی بودم

بیست سالگی برایم مثل یک رویا بود...

جوری انتظارش را میکشیدم

که انگار شیشه عمر من بود...

بیست سالگی را با تمام اتفاقاتی که در ذهنم داشتم، گره زده بودم!

با اطمینان خاطر،

مطمئن بودم که همه چیز خوب پیش می‌رود؛

میخواستم بیست سالگی را

کنار کسی که دوستش دارم تجربه کنم!

دوست داشتم عصر های پاییز، دستش را بگیرم

و در خیابان قدم بزنیم

جمعه های طاقت فرسا، درست وقتی که حوصلمان لبریز شده، با ماشین به دل جاده بزنیم تا یک جایی که حالمان خوب بشود...

در هوای سرد زمستون،

وقتی سردش میشود،

کاپشنم را دربیاروم تا تنش کند؛

برایش آتش روشن کنم!

بنشینیم و چای به دست

آهنگی که دوست دارد را

گوش کنیم!

وقتایی که در خودش رفته و ناراحت است،

بغلش کنم و بهش بگویم که کنارش هستم...

دوست داشتم

شادی ها و غم هایمان دونفری باشد

هردویمان برای باهم بودنمان تلاش کنیم

باهم پیشرفت کنیم

هدف هایمان را به هم گره بزنیم

اونقدر باهم رفیق باشیم

که هرچیزی را بدون هم نخواهیم!

شاید دو سال، شاید پنج سال، شاید ده سال

نمیدانم...

ولی آخر یک روز میّسر میشود

اما هیچ وقت قرار نیست زمان برگردد و

اون حس و حالی که میخواستم را،

در بیست سالگی تجربه کنم..!

محمد عرفان ‍

❤️#
عسیسم کارگر ندارید !!!!!

نه گلم .

لذت داره اب دادن به درخت چرالذتشو بدم باکارگر.

شوهرم نتونه یه اب به درخت بده پس به درد چه کاری میخوره😂😂😂😂😂😍😍

جووووووون آبیاری کی بودی تو     تجسمت‌ کردم

با چکمه 

صورت افتاب  سوخته😂😂😂😂😂