2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست

دوستان گلم اینجانب خرس خوابالو تا۱۰میخوابم شماهم برید لالا۱۰بیاین.😴😴😴

تاپیک دردست تعمیر است

از صبر وشکیبایی شما دوستان گل سپاس گذاریم🌹🌹🌷🌷🌷⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘🌿⚘⚘⚘🌿⚘⚘

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بچه هاببخشید ها 

دوست ندارم تو داغ ترین هابریم وگرنه جسارت نکردم

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
سلام صبح بخیر⁦❤️⁩⁦❤️⁩

سلااااااااااام صبحتون بخیر .

باعرض پوزش بابت تعطیلی دیشب

سلااااااااااام صبحتون بخیر . باعرض پوزش بابت تعطیلی دیشب

این چه حرفیه ،،خوب کردی اجی، میرفتیم تو‌داغ ترین هاا، یه وقت استعداد های نیکی رو کشف میکردن میومدن میبردنش عصر جدید😐،اونموقع ما دیگه نیکی نداشتیم 🥺🥺🥺

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
@anselgirl    سلام من سهماممم همه تو ضرر 😔راهکاری دارید بگید که بتونم تا حدیش جبران کنم ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5801997/سوال-و

این چه حرفیه ،،خوب کردی اجی، میرفتیم تو‌داغ ترین هاا، یه وقت استعداد های نیکی رو کشف میکردن میومدن م ...

خداییش طراحیش خوب بود بهش نمیومد بهااار😐🙄🙄😶

ذلیل شده ازبس کلاس رفته.

خودش که بی هنره به زور کلاس یه جی یادگرفته🤭🤭🤭🤭

آخ جون کله صبحی دعبا بانیکی😁😁😁😁

چرا پاک کردی.

ترسو😂😂😂

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز