2821
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125150 بازدید | 28510 پست

دوستان گلم اینجانب خرس خوابالو تا۱۰میخوابم شماهم برید لالا۱۰بیاین.😴😴😴

تاپیک دردست تعمیر است

از صبر وشکیبایی شما دوستان گل سپاس گذاریم🌹🌹🌷🌷🌷⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘🌿⚘⚘⚘🌿⚘⚘

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه هاببخشید ها 

دوست ندارم تو داغ ترین هابریم وگرنه جسارت نکردم

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
سلام صبح بخیر⁦❤️⁩⁦❤️⁩

سلااااااااااام صبحتون بخیر .

باعرض پوزش بابت تعطیلی دیشب

سلااااااااااام صبحتون بخیر . باعرض پوزش بابت تعطیلی دیشب

این چه حرفیه ،،خوب کردی اجی، میرفتیم تو‌داغ ترین هاا، یه وقت استعداد های نیکی رو کشف میکردن میومدن میبردنش عصر جدید😐،اونموقع ما دیگه نیکی نداشتیم 🥺🥺🥺

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
@anselgirl    سلام من سهماممم همه تو ضرر 😔راهکاری دارید بگید که بتونم تا حدیش جبران کنم ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5801997/سوال-و

این چه حرفیه ،،خوب کردی اجی، میرفتیم تو‌داغ ترین هاا، یه وقت استعداد های نیکی رو کشف میکردن میومدن م ...

خداییش طراحیش خوب بود بهش نمیومد بهااار😐🙄🙄😶

ذلیل شده ازبس کلاس رفته.

خودش که بی هنره به زور کلاس یه جی یادگرفته🤭🤭🤭🤭

آخ جون کله صبحی دعبا بانیکی😁😁😁😁

چرا پاک کردی.

ترسو😂😂😂

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز