2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125170 بازدید | 28510 پست
😂😂😂😂😂😂😂😂😂دیوونه هااا😂😂😂😂 یه پات نازکه😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

قلم شده در راه علم😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
عالی بود🤣😂😂پاهای ارغوان رو ببین تروخدا🤣😂😂😂

بیشعور تند کشیدم  

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نوشتم تو داری به بهار میگی  بهار خاک تو گورت😅😅

چرا مارو بجون هم میندازی

من فکر کردم جهانگیری رو کشیدی😂😂😂😂😂😂

حال شانس من الان دخترش عضو سایته منو ریپ میزنه😑😐

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
بیشعور تند کشیدم    

برو منو خوب بکش تاشب میگن من فلجم.

برو منو بااون موهای پریشونم بکش😎😀

سلام دوستان عزیز ❤

سلطان بانو ارغوان خدا خیرت بده 😀دعوتم کردی بیام اینجا خدا بهم توان بده بتونم این همه ریپ هارو بخونم 😅😅خدایا به امید تو 🤣🤣🤣🤣🤣

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 
چرا مارو بجون هم میندازی من فکر کردم جهانگیری رو کشیدی😂😂😂😂😂😂 حال شانس من الان دخترش عضو سایت ...

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅دخترش بهاره دیگه

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
برو منو خوب بکش تاشب میگن من فلجم. برو منو بااون موهای پریشونم بکش😎😀

🤣🤣🤣 چشم

برو منو خوب بکش تاشب میگن من فلجم. برو منو بااون موهای پریشونم بکش😎😀

عزیز صفحات خیلی جلو رفته 😀تا جای که لایک زدم خوندم متاسفانه به خونه ویلایی زنانه نرسیدم 😅😅خدا به خیرش کنه گیس کشون نشه 🤣🤣🤣طاقت دیدن ندارم هااااااا🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 
عزیز صفحات خیلی جلو رفته 😀تا جای که لایک زدم خوندم متاسفانه به خونه ویلایی زنانه نرسیدم 😅😅خدا به ...

منو دعوا نکنی😂خونه کج رو گذاشتم برای تو😂😂😂😂

عزیز صفحات خیلی جلو رفته 😀تا جای که لایک زدم خوندم متاسفانه به خونه ویلایی زنانه نرسیدم 😅😅خدا به ...

اون اخراس.دوسه صفحه قبل

به سلامتی پس یه ناهار افتادیم

سلام اذین جان ، انشا الله بعد از ماه رمضون ، میریم سر خونه نویی🤗🤗

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
سلام اذین جان ، انشا الله بعد از ماه رمضون ، میریم سر خونه نویی🤗🤗

کاسه بشقاب ها رو بدیم بهش

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز