2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 125170 بازدید | 28510 پست
😂😂😂😂😂😂😂😂😂دیوونه هااا😂😂😂😂 یه پات نازکه😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

قلم شده در راه علم😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
عالی بود🤣😂😂پاهای ارغوان رو ببین تروخدا🤣😂😂😂

بیشعور تند کشیدم  

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نوشتم تو داری به بهار میگی  بهار خاک تو گورت😅😅

چرا مارو بجون هم میندازی

من فکر کردم جهانگیری رو کشیدی😂😂😂😂😂😂

حال شانس من الان دخترش عضو سایته منو ریپ میزنه😑😐

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
بیشعور تند کشیدم    

برو منو خوب بکش تاشب میگن من فلجم.

برو منو بااون موهای پریشونم بکش😎😀

سلام دوستان عزیز ❤

سلطان بانو ارغوان خدا خیرت بده 😀دعوتم کردی بیام اینجا خدا بهم توان بده بتونم این همه ریپ هارو بخونم 😅😅خدایا به امید تو 🤣🤣🤣🤣🤣

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 
چرا مارو بجون هم میندازی من فکر کردم جهانگیری رو کشیدی😂😂😂😂😂😂 حال شانس من الان دخترش عضو سایت ...

😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅دخترش بهاره دیگه

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
برو منو خوب بکش تاشب میگن من فلجم. برو منو بااون موهای پریشونم بکش😎😀

🤣🤣🤣 چشم

برو منو خوب بکش تاشب میگن من فلجم. برو منو بااون موهای پریشونم بکش😎😀

عزیز صفحات خیلی جلو رفته 😀تا جای که لایک زدم خوندم متاسفانه به خونه ویلایی زنانه نرسیدم 😅😅خدا به خیرش کنه گیس کشون نشه 🤣🤣🤣طاقت دیدن ندارم هااااااا🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 
عزیز صفحات خیلی جلو رفته 😀تا جای که لایک زدم خوندم متاسفانه به خونه ویلایی زنانه نرسیدم 😅😅خدا به ...

منو دعوا نکنی😂خونه کج رو گذاشتم برای تو😂😂😂😂

عزیز صفحات خیلی جلو رفته 😀تا جای که لایک زدم خوندم متاسفانه به خونه ویلایی زنانه نرسیدم 😅😅خدا به ...

اون اخراس.دوسه صفحه قبل

به سلامتی پس یه ناهار افتادیم

سلام اذین جان ، انشا الله بعد از ماه رمضون ، میریم سر خونه نویی🤗🤗

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
سلام اذین جان ، انشا الله بعد از ماه رمضون ، میریم سر خونه نویی🤗🤗

کاسه بشقاب ها رو بدیم بهش

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز