2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124738 بازدید | 28509 پست
ازغوان، من ارز خریدم اقا اگ ضرر کنم تکلیف عیدیم چی میشه ؟؟🤔🤔🤔🤔

خریدی مبارکه

چی خریدی

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حسابمو یک و نیم شارژ کردم خب، ولی چهارصد و هشتاد تومن بایننس خریدم، الان شده ۵۱۳تومن😂 خدایا این ...

الان شد ۵۱۶ تومن😂😂😂😂

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
من حسابمو یک و نیم شارژ کردم خب، ولی چهارصد و هشتاد تومن بایننس خریدم، الان شده ۵۱۳تومن😂 خدایا این ...

به به😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤

بیا 

هی من میگم‌....‌😂😂😂

هر کی بخوای میتونی نقد شی؟

عااره هر وقت بخوام میتونم بفروشم، صف خرید و صف فروش نداره ، انتقالش هم یه روز طول میکشه بیاد تو کارت

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
بزار بیاد بپرسیم ببینیم😀

عاااره بنظرم بیا، تجربه اس، خب تو یاد میگیری ب مام یاد میدی

من از تو راحت تر میتونم سوال چرت و پرت هامو بپرسم خب

عاااره بنظرم بیا، تجربه اس، خب تو یاد میگیری ب مام یاد میدی من از تو راحت تر میتونم سوال چرت و پرت ...

این چه حرفیه عزیزم😍😘

خودتو دست بالا بگیر

عاااره بنظرم بیا، تجربه اس، خب تو یاد میگیری ب مام یاد میدی من از تو راحت تر میتونم سوال چرت و پرت ...

بهار رفت بقیه شو بیا شخصی

این چه حرفیه عزیزم😍😘 خودتو دست بالا بگیر

ن خب اخه چون با محیطش اشنا نیستم خیلی برام غریب میاد واژه هااا