2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124742 بازدید | 28509 پست
بیا بیا البنا رو ببر چند روز دست تو تونستی نگه دار  خسته ات می‌کنه کلی

باشه با کمال میل هم الینا رو میخوام هم باران هم سارینا بابا شما ها بچه داری بلد نیستید همش غر میزنید تمام برادر زاده خواهر زاده هارو من بزرگ کردم 🤗🤗

باور هایت را ورق بزن همیشه چیزی برای تغییر هست 
باشه با کمال میل هم الینا رو میخوام هم باران هم سارینا بابا شما ها بچه داری بلد نیستید همش غر میزنید ...

دستت درد نکنه 😂😂

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاااره ماشالله خیلی ناز بود، فعلا ک داییش سوزونده بودش😂😂

اره من درک میکنم خواهر زاده دارم خدا نصیب نکنه پیرت میکنه

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.
باشه با کمال میل هم الینا رو میخوام هم باران هم سارینا بابا شما ها بچه داری بلد نیستید همش غر میزنید ...

خدایی بیا از صبح دیوانه ام کرده 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.

سلام عشقولیام😍

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

چقد نامردین من هر کی ازم هر چی میپرسه تو جمع میگم 🤭🤭🤭🤭زیر و رو نمیکشم 🤭🤭

مریمم۲۸اراک،دوتا بچه سارینا دو سال و چهار ماه ، سامیارم ۷سالشه کلاس اول🤗🤗

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️