2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124743 بازدید | 28509 پست
سلام قربونت اذین جون ، شمام رفتین تو کار ارز

نه بابا هنوز نرفتم میخوام برم اونورم غوغا کنم ترکوندم اونورو  بعد میام راحت میشینم سرجام 

یه روزی برای اینکه جا نزدی از خودت تشکر میکنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکن عزیزم  چیزی ام نمیگم ، لال شدم

من بمیرم ک تو‌لال شی🙂

من لال شم اصن 😘

اینقد دوستتت دارم ک نگوووووو

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
سلام جناب خط روزتون بخیر خوب اگه بخواهیم ارز بخریم نگه داریم  واینکه من میخوام بدونم کدوم ارز ...

سلام  

هر ارزی  رو  نباید  خرید  باید  اول  برسیش  کرد  

اگه  توکنی  رو که تازه  اومده  رو میخوای   بخری  و  نگه  داری کنی به مدت بالا     باید  خوب برسیش  کنی  که  تیم سازندش کیه   و راهبرد  و هدف این  ارز   چیه   و تعدادش

مثلا دوج   یه  ارز   دیجیتاله   نه  برای   نگه  داری  بلند  مدت   برای نوسانگیریه  یکی   دوماهه   یا  یکی دو هفته ای   خوبه

البته   برای نواسانگیری     اگه  پول   زیادی   داشته  باشی     ثانیه    به   ثانیه  شرطه  و  باید  حواست  باشه

رفتم قرار نبود نباشم //// 
من بمیرم ک تو‌لال شی🙂 من لال شم اصن 😘 اینقد دوستتت دارم ک نگوووووو

دور از جونت 

عزیزم 

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
من پشتکار دارم هی نگاه میکنم هر فرصتی پیدا کنم میخوام یاد بگیرم اما باز میترسم 

گفتم    یادگیری  و کلیت  همه  بازاره   از  نظر  تکنیکال  یکیه  تغریبا  

بستگی  داره استراتزی معاملاتیتون    چیه

به امید خدا ساعت چند تعطیلی ؟؟

تا نه درگیرم یه کلاس دیگه دارم پنج شروع میشه 

به خدا نمیدونم زحمت بکش اخر میرن تعطیلات زحمتت برباد میره 

گفتم    یادگیری  و کلیت  همه  بازاره   از  نظر  تکنیکال &nbs ...

خوب من نوسانگیری رو دوست دارم انجام بدم اما چون حرفه ای نیستم فعلا دست نگه داشتم اما میان مدتی و بلند مدتی فعلا دارم کار میکنم 

سلام   هر ارزی  رو  نباید  خرید  باید  اول  برسیش  کرد & ...

خوب منم میخوام راجب ارزهها بدونم سایت ارز دیجیتال رفتم اما کافی نبود به نظرم هنوز سوال برام پیش میاد 

سلام بزرگوار شرمنده دوج من شنیدم دوساله سود خوبی داده 

سلام   نسبت   به  بقیه   نه  

الان   قیمتش1574  تومنه   دیروز    1460   تومن   بود  

این  ارز  پشتش  ایلان ماسکه   فقط  که اون  یه  حرف  بزنه    دوج  بالا  پایین  مییشه

ولی  نسبت  به  بقیه  زیاد رشد  نکرده 

در  کل    ارز های  دیجیتال   روندی رو به بالا   دارن

خوب من نوسانگیری رو دوست دارم انجام بدم اما چون حرفه ای نیستم فعلا دست نگه داشتم اما میان مدتی و بلن ...

نوسانگیری   تو  ارز  مثل  نوسانگیری  تو    بورس  ما  نیست

ولی    خیلی  راحت تره  و  ضرر  تو  این   بازار  کمه  و  سوداش  خیلی  خوبه  ولی   ضررهاش  خیلی   ناچیزه