2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124746 بازدید | 28509 پست
در طی عملیاتی انتحاری بابستن قرارداد باچین  از ح.ر به  ح.چ تغئیر اسم دادن😂😂😂😂

اووووه😂😂😂🤚

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
هرچی قرص مسکن وسرماخوردگی انداختم بالا الان خوابم میاد معلم هام ول نمیکنن که . سرکلاس هستیم

ای بابا.انشالله زودترخوب میشی

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری یادت میمونه تاپیکارو میگردی. کدوم کاربریش

ن نمیگردم، با کاربری نیکی لایکم کرد ، دیدم

باهم تو پی وی حرفیدیم، بهم ابراز علاقه کرد گفتم اینجا بدرد نمیخوره، تو تاپیکت بزار🙄🙄🙄

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
ن نمیگردم، با کاربری نیکی لایکم کرد ، دیدم باهم تو پی وی حرفیدیم، بهم ابراز علاقه کرد گفتم اینجا بد ...

ابراز علاقه کرد😂😂😂😂

ژوووووون بابا

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
ابراز علاقه کرد😂😂😂😂 ژوووووون بابا

عااااره حیف ک نیست خودش ، وگرنه اسکرین میدادم زخمیتون میکردم😂😂😂😂

شاید نیکی نبوده😀😀😀😉

خودش بود 😌😌😌

حالا یکی هم منو‌ دوس داره حسودیتون شه 😕😕😕😕

خودش بود 😌😌😌 حالا یکی هم منو‌ دوس داره حسودیتو شه 😕😕😕😕

ای بابا.این چه حرفیه

همه دوستتداریم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
شاید نیکی نبوده😀😀😀😉

همون از نیکی بعیده😂😂😂😂

همیشه توجنگ ودعواهستش 

حالا منو میگفت یه چی😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
همون از نیکی بعیده😂😂😂😂 همیشه توجنگ ودعواهستش  حالا منو میگفت یه چی😂😂😂

وااای😂😂😂😂😂

خودش بود 😌😌😌 حالا یکی هم منو‌ دوس داره حسودیتون شه 😕😕😕😕

بیشعور یعنی ما دوست نداریم؟

یا پشمک حاج عبدالهیم؟

همون از نیکی بعیده😂😂😂😂 همیشه توجنگ ودعواهستش  حالا منو میگفت یه چی😂😂😂

شما ک غریبه نیستین، بزور از زبونش کشیدم بیرون😶😶😶

اونم موند تو‌ رودربایسی گفت دوستت دارم😌😌😌

شما ک غریبه نیستین، بزور از زبونش کشیدم بیرون😶😶😶 اونم موند تو‌ رودربایسی گفت دوستت دارم😌😌😌

😀😀😀😀