2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124748 بازدید | 28509 پست
حالا تو دفاع نمیکردی میگفتن زبون نداری      

واااای دلم😂😂😂😂😂اخه قراره بریم باهاش یکاری داریم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
منم چیزی نگفتم ک ، در جواب بهار گفتم ک اینطوریاست... بعدشم سیگنال هم بده، با مسیولیت خودم گرفتم🙂 ...

🐩🐕تو روح 

ح.چ😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چیزی نگفتم ک ، در جواب بهار گفتم ک اینطوریاست... بعدشم سیگنال هم بده، با مسیولیت خودم گرفتم🙂 ...

😌😛😀😀😀😀😀

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
😂😂😂🤦‍♀️ تو روحت ساری

اخه تو پی وی بهم گفت برا منه، گفتم بنویسی مخاطب خاص، بقیه ب خودشون میگیرن،🙄🙄🙄گفتم خودم بگم در جریان باشین

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
واااای دلم😂😂😂😂😂اخه قراره بریم باهاش یکاری داریم

کجا؟

چی کار ؟

ای بلا گرفته    

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
ح . چ 🙄🙄🤔🤔🤔🤔

حسن چینی😂😂😂😂

ح . چ 🙄🙄🤔🤔🤔🤔

در طی عملیاتی انتحاری بابستن قرارداد باچین 

از ح.ر

به 

ح.چ

تغئیر اسم دادن😂😂😂😂

تو تاپیکش گذاشته، نوشته مخاطب خاص🙄🙄🙄🙄

چجوری یادت میمونه تاپیکارو میگردی.

کدوم کاربریش