2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124748 بازدید | 28509 پست
بی جنبه خودمی😂😂😂 شوخی کردم بامنظورخوندم🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی چقدر مظلوم🥺😂😂😂 من همیشه خواسته هام پولی بودن فلان مدل گوشی یا ماشین بخریم همه شونم براورد ...

بهااار جونم برا خودم نه، برا داداشم دعا کن 🙂😉

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

🎈🎈🎈خبر خبر 🎈🎈🎈

اهای بچه ها📣📣📣

@august1991    

@ssarinaa    

بالاخره سمایه لعنتی بعدسه ماه فروش رفت

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
🎈🎈🎈خبر خبر 🎈🎈🎈        اهای بچه ها📣📣📣 @august1991      ...

مبارکاااا😂😂با اون سر خطی زدن تو، تا یه سالم فروش نمیرفت😂😂😂

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
مبارکاااا😂😂با اون سر خطی زدن تو، تا یه سالم فروش نمیرفت😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂

نه بابا امروز خواب موندن نشد اون روشو بزنم🤭🤭

خودش صف فروشش شکسته شد😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
😂😂😂😂😂😂😂 نه بابا امروز خواب موندن نشد اون روشو بزنم🤭🤭 خودش صف فروشش شکسته شد😂😂😂

عع پس شانس اوردی، امروز ک بازار داااغان بود بسیاررر

😂😂😂😂😂😂😂 نه بابا امروز خواب موندن نشد اون روشو بزنم🤭🤭 خودش صف فروشش شکسته شد😂😂😂

هستی یا میخوای بری😶😶😶🙄

عع پس شانس اوردی، امروز ک بازار داااغان بود بسیاررر

اره شانسی بود😂😂😂

الان بارکد میاد میگه اشتباه کردی تازه رشدش شروع شده😂😂

پتایر رد کردی؟

هستی یا میخوای بری😶😶😶🙄

هستم فعلا

اره شانسی بود😂😂😂 الان بارکد میاد میگه اشتباه کردی تازه رشدش شروع شده😂😂 پتایر رد کردی؟

پتایر نگرفتم، بوعلی گرفتم