2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124748 بازدید | 28509 پست
@madian     @نیییییییییکی    نیکی بیا ب بچه ها بگو اون شعر ک مخاطب خاص داش ...

سلام 

ببخشید حالم خوب نیس عزیز 

دوباره میام

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام  ببخشید حالم خوب نیس عزیز  دوباره میام

سلام عزیزم چطوری

خدابد نده چی شده نیکی جونم

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
سلام عزیزم چطوری خدابد نده چی شده نیکی جونم

سلام عزیزم 

حالم خوب نیس 

سرم داره منفجر میشه 

ببخشید

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
پتایر نگرفتم، بوعلی گرفتم

امروز بوعلی خریدی؟

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
سلام عزیزم  حالم خوب نیس  سرم داره منفجر میشه  ببخشید

خواهش میکنم برو گلم استراحت کن🌹🌹

ن چارشنبه

امروزم که صف فروش بود😬😬

امروز بوعلی خریدی؟

چهارشنبه وضعش خوب بود، قدرت خریدار بالا، یهو صف فروش شد، امروزم صف فروش بود😅حالا فردا ببینم چی میشه

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
عاااره خاک تو سرشون،🤭😂

وای ساری یادته فاطمه برای ۴۰ ۵۰ تومن پولش کم شده بود چندبارزنگ زد کارگزاری😂😂😂😂

دمش گرم خوب حواسش جمعه

دیگه تحلیل هم جواب نمیده😕😕😐😶 الکی مثلا بلدم🤭🤭😜

بارکد سیگنال داد😂😂😂

وای ساری یادته فاطمه برای ۴۰ ۵۰ تومن پولش کم شده بود چندبارزنگ زد کارگزاری😂😂😂😂 دمش گرم خوب حواس ...

یه بارم برداشت وجه زده بود هشتاد تومن، چهل دفعه تا ظهر زنگ‌زده بود ک چرا پس پولمو واریز نمیکنین😂

وااای ک چقد خندیدم اونروز ، خودش خیلی بامزع تعریف میکرد

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️