2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124992 بازدید | 28510 پست
با کیا میپره پ🙄🙄🙄😶😶

ندومبه🤷‍♀️

این حرفم یه اصطلاحه منظور خاصی نیست

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
ندومبه🤷‍♀️ این حرفم یه اصطلاحه منظور خاصی نیست

اخه منم غروبی صداش کردم نعومد اصن☹☹☹

باز ارغوان میاد یه لایکی میزنه و اعلام حضور میکنه😛😛

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اخه منم غروبی صداشرکردم نعومد اصن☹☹☹ باز ارغوان میاد یه لایکی میزنه و اعلام حضور میکنه😛😛

قیافه میگیره برامون😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
اخه منم غروبی صداشرکردم نعومد اصن☹☹☹ باز ارغوان میاد یه لایکی میزنه و اعلام حضور میکنه😛😛

نیکی بمن گفت باغ بوده

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
قیافه میگیره برامون😂😂😂

باید قیافه داشته باشه ک بگیره😉😉😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

قیافه میگیره برامون😂😂😂

نیکی دم داره

هرکی نیکیو میخواد باید دُمش هم بخواد گمونم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤
نیکی بمن گفت باغ بوده

هنوز نیومده یعنی؟

باید قیافه داشته باشه ک بگیره😉😉😂😂

ای تو روحت  

نیکی دم داره هرکی نیکیو میخواد باید دُمش هم بخواد گمونم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دمشو قیچی می کنیم  

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز