2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124890 بازدید | 28510 پست
واقعا؟ یعنی وقتی چهرتواونجور میکنی یعنی عصبی هستی

نه😀😀😀😀ینی ک

خا مثلا ک چی🙄😐😶(اینا)

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که میدویدم...❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🙄😶😐

خا...عمه خودمه😶😐

چرا اونطوری نگاه میکنی زهرم ریخت😕😕

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

تو رو نگفتم ک  همه مونو گفتم.شانس تو ،تو رو ریپ زدم🤦‍♀️

شانس ک نباشه همین میشه😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

😂😂😂😂😂دلم برات تنگ شد😀😀

منم ب خدا😆😁

@نیییییییییکی   عبضی کجایی ؟ چرا فقط ارغوان رو چاق سلامتی کردی🙄🙄🙄😶😶

سلام عزیز دلم 

رفته بودم باغ 

الان اومدم آنتن اونجا دق میده ، آنتن هم داشته باشم ماشالا انقدر فضول دورم ریخته روم زوم کردن همشون  

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
@love__crime   تو کیستی ای سیاهی🙄🙄😶😶

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
سلام عزیز دلم  رفته بودم باغ  الان اومدم آنتن اونجا دق میده ، آنتن هم داشته باشم ماشالا ...

سلام دوستم، خوبی؟؟ ان شالله هر جا هستی دلت خوش باشه، منم روستام وااای دهات ک نیست پشت کوهه😂😂

نت خون ب دل میکنه، بزار نگم 😄

🙄🙄بیا منو بخور

چته😶😶

سلام دوستم، خوبی؟؟ ان شالله هر جا هستی دلت خوش باشه، منم روستام وااای دهات ک نیست پشت کوهه😂😂 نت خ ...

ممنون عزیز دلم 

خوش بگذره بهتون 

حالا تو باغ آنتن با سیمی که تبلت گذاشتم باز هست ولی 

فصول ها  ولم نمیکنن تا گوشی و تبلت دست میگیرم با اخم چند نفر نگام میکنن  

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
ممنون عزیز دلم  خوش بگذره بهتون  حالا تو باغ آنتن با سیمی که تبلت گذاشتم باز هست ولی&nbs ...

هر وقت نگات کردن بگو 

نگا داره😄😜

هر وقت نگات کردن بگو  نگا داره😂

تو روحت ، من باشم میگم ولی فعلا شرایطش رو ندارم در این مورد دهنم بسته اس

هییییییی

تو روحت ، من باشم میگم ولی فعلا شرایطش رو ندارم در این مورد دهنم بسته اس هییییییی

من فدااای تو بشم 😍😍

ان شالله همه چی درست میشه دوست خوبم😍😍😍