2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124726 بازدید | 28509 پست
واقعا؟ یعنی وقتی چهرتواونجور میکنی یعنی عصبی هستی

نه😀😀😀😀ینی ک

خا مثلا ک چی🙄😐😶(اینا)

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🙄😶😐

خا...عمه خودمه😶😐

چرا اونطوری نگاه میکنی زهرم ریخت😕😕

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

تو رو نگفتم ک  همه مونو گفتم.شانس تو ،تو رو ریپ زدم🤦‍♀️

شانس ک نباشه همین میشه😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

😂😂😂😂😂دلم برات تنگ شد😀😀

منم ب خدا😆😁

@نیییییییییکی   عبضی کجایی ؟ چرا فقط ارغوان رو چاق سلامتی کردی🙄🙄🙄😶😶

سلام عزیز دلم 

رفته بودم باغ 

الان اومدم آنتن اونجا دق میده ، آنتن هم داشته باشم ماشالا انقدر فضول دورم ریخته روم زوم کردن همشون  

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
@love__crime   تو کیستی ای سیاهی🙄🙄😶😶

زندگی ذره کاهیست که کوهش‌ کردیم 🌹زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم🌹 زندگی نیست ب جز نم نم باران بهار 🌹 زندگی نیست به جز دیدن یار🌹  زندگی نیست به جز  عشق، به جز حرف محبت به کسی🌹  زندگی تجربه  تلخ فراوان دارد دو سه تا کوچه و پس کوچه و اندازه یک  عمر بیابان دارد🌹 زندگی راز بزرگیست که در ما جاریست زندگی باغ تماشای خداست 🌹زندگی یعنی همین پروازها، صبح ها ، لبخندها، آوازها،
سلام عزیز دلم  رفته بودم باغ  الان اومدم آنتن اونجا دق میده ، آنتن هم داشته باشم ماشالا ...

سلام دوستم، خوبی؟؟ ان شالله هر جا هستی دلت خوش باشه، منم روستام وااای دهات ک نیست پشت کوهه😂😂

نت خون ب دل میکنه، بزار نگم 😄

🙄🙄بیا منو بخور

چته😶😶

سلام دوستم، خوبی؟؟ ان شالله هر جا هستی دلت خوش باشه، منم روستام وااای دهات ک نیست پشت کوهه😂😂 نت خ ...

ممنون عزیز دلم 

خوش بگذره بهتون 

حالا تو باغ آنتن با سیمی که تبلت گذاشتم باز هست ولی 

فصول ها  ولم نمیکنن تا گوشی و تبلت دست میگیرم با اخم چند نفر نگام میکنن  

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
ممنون عزیز دلم  خوش بگذره بهتون  حالا تو باغ آنتن با سیمی که تبلت گذاشتم باز هست ولی&nbs ...

هر وقت نگات کردن بگو 

نگا داره😄😜

هر وقت نگات کردن بگو  نگا داره😂

تو روحت ، من باشم میگم ولی فعلا شرایطش رو ندارم در این مورد دهنم بسته اس

هییییییی

تو روحت ، من باشم میگم ولی فعلا شرایطش رو ندارم در این مورد دهنم بسته اس هییییییی

من فدااای تو بشم 😍😍

ان شالله همه چی درست میشه دوست خوبم😍😍😍