2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124727 بازدید | 28509 پست
@anselgirl     @august1991     @نیییییییییکی     @madian &nb ...

سلام عزیزم 

ممنونم عید شما هم مبارک

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

@__lover__  

سلام عزیزم 

تبریک سال نو🥳🥳

ارزوی سلامتی وتندرستی برای خودت وخانواده محترمت دارم🥰🥰

کجایی دختر نیستی

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار داشت🙄

چکارش داشت 🤔 😶😶

اصن بخودش نگرفت 😶😶

@anselgirl فضول خان ، چکارش داشتی🤔😐

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

وااای نتم اینقد ضعیفه ک نگو😝😝

اگ بدونین چه خون ب دلی میشم نت بالا بیاد هااا

پول جم میکنیین برا اینجا دکل  میزنین😂😂😂😂

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

وااای نتم اینقد ضعیفه ک نگو😝😝 اگ بدونین چه خون ب دلی میشم نت بالا بیاد هااا پول جم میکنیین برا ا ...

بگین اخه مجبوری🙄🙄🙄🙄

از شما چه پنهون عاااره مجبورم😂😜😜😜

@__lover__     سلام عزیزم  تبریک سال نو🥳🥳 ارزوی سلامتی وتندرستی برای خودت وخانو ...

سلام عزیزم، فدااای تو 😍😍😍 همچنین شما و همه دوستای ناب🥰

من هستم نت نیست ب خدا😆😅😄

دلتون نخواااااد

اینقد دلم براتون تنگ شده ک نگوووووو☹☹☹😧☹😧☹☹☹

Love_ crime کیه لایک میکنه؟🤔

منو ک لایک نکرده، نمیدونم ارغوانی🙄