2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124727 بازدید | 28509 پست
کاملا حق باتوعه بیام بزنمش😂😂😂😂

☹☹دیدی زور میگه😶🙄

دلم دعوا میخواد حیف اهلش نیستم و گرنه الان اینجا نبودم😁😆😆

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از تو لپ لپ    

کاش منم شهامت توروداشتم

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
دوست گلم بهارجون امیدوارم ۱۴۰۰سال خوبی برات باشه و به همه ارزوهات برسی🌹🌹🌹🌹😘😘😘😘

سلام المیراجونم.

چطوری گلم

مرسی از ارزوی خوبت😘😘😘

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
فدات گلم  خوبیم😘😘😘😘

المیرا جان هستی کارت دارم .بیاpv

المیرا جان هستی کارت دارم .بیاpv

🙄🙄😶

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

عیدتون مبارک دوستای عزیزم😍😍

@anselgirl  

@august1991  

@نیییییییییکی  

@madian  

عید شما هم مبارک دوست عزیزم😘😘😘😘😘😘

بانیکی خصوصی صحبت کردم...😍😍😍

@anselgirl سال نو تو هم مبارک عزیز دل ارغوان😍😍😘😍😍😍

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤

سلام خانم خانم ها

سلام گل های خوشگلم

عیدتون مبارک 🥰🥰🥰🥰🥰

بهار اومده باارزوی بهترین ها برای دوست های گلش

امیدوارم بهترین هرچیزی مال شما دوستام باشه

لپ لپاتونو بیارین جلو

💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

سلام خانم خانم ها سلام گل های خوشگلم عیدتون مبارک 🥰🥰🥰🥰🥰 بهار اومده باارزوی بهترین ها برای دو ...

کجا رفتی شب یهو 

😐

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤