2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124727 بازدید | 28509 پست
واااااای یاپیغمبر فقط تصورش کردم روده بر شدم      

دختراش هم ست کرده بود از مالزی پیرهن طلایی گرفته بود واسشون 🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣🤣🤣

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 
جاری من دخیل بسته بود به قلیون  منم تو کف آنتن گوشیم بودم که بیاد بالا     به من ...

یا خدا پاستوریزشون تویی

خلافتون کیه  

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختراش هم ست کرده بود از مالزی پیرهن طلایی گرفته بود واسشون 🤪🤪🤪🤣🤣🤣🤣🤣🤣

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
     اینجا لر داریم؟

تااونحاکه من میدونم نه

بگو

یا خدا پاستوریزشون تویی خلافتون کیه    

خلافمون تو زن ها جاریم و عمه آراد 

تو مردها گودزیلا ی وا مونده و شهر خواهرش و داداش کوچیکه اش

بهار منو اینجا اینجوری نبین 

تو فامیل اصلا با کسی حرف نمیزنم اصلاااااااا 

فوق العاده کم حرفم بیشتر شنونده ام تا بخوام حرف بزنم 

همشون میگن به گودزیلا نیکی قیافه میگیره و کلاس میزاره سمت ما نمیاد 

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 
همیشه بهش میگم لر نره بازار بازار میگنده    

آااااااااای نیکی نفسم بنداومد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خلافمون تو زن ها جاریم و عمه آراد  تو مردها گودزیلا ی وا مونده و شهر خواهرش و داداش کوچیکه اش ...

کار خوبی میکنی😂😂😂😂

چیه یک سره مثل ور وره جادو حرف بزنی.

کار خوبی میکنی😂😂😂😂 چیه یک سره مثل ور وره جادو حرف بزنی.

ارهع ازشون فاصله میگیرم 

خاله اش نیمه شعبان چند بار دعوتم کرد نرفتم دیگه نمیکنه مامانش گفت عععع چرا نیکی رو نمیگی گفت ول کن بابا 

قیافه میگیره بهش پیام دادم میگه ممنون خاله جون تونستم حتما مزاحمتون میشم   

بهار انقدرررررررر پشتم حرف میزنن   

مخصوصا زن عموش

نه من افغان ها رو گفتم خیلی سفید دوست دارن

فهمیدم 

من تیکه ی لری به اون میندازم اونم از گودزیلا یاد گرفتم  

بهش میگه همیشه

ارهع ازشون فاصله میگیرم  خاله اش نیمه شعبان چند بار دعوتم کرد نرفتم دیگه نمیکنه مامانش ...

خوب نه دیگه به این شدت دخترخوب برو ولی خوب حرف زیادن نزن

کم گوی وگزیده گوی چون در

منم ساکتم عوضش بچه هام🤪🤪

انقدرحرافن که نگو

خوب نه دیگه به این شدت دخترخوب برو ولی خوب حرف زیادن نزن کم گوی وگزیده گوی چون در منم ساکتم عوضش ب ...

ن بهار دوست ندارم تو جمعشون باشم خیلی خاله زنک ان دور هم جمع میشن از همه بد میگن 

من این کار رو دوست ندارم