2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124727 بازدید | 28509 پست
راست میگه

نیکی عاشق اخلاق وحشیتم😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارع واقعیته  من رک میگم اونم بهم میگه گند سلیقه چشات زشت میبینههه     دخترش ...

بگو هم مامانت زشته هم خریدهاش  

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
نیکی عاشق اخلاق وحشیتم😂😂😂😂

چاکریم 

اصن جاریم یه سلیقه‌ای داره باید ببینید فقط بهش میخندین 

گرون ترین چیز رو میخره ولی زشت ترین و خز ترین مدل    

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 

بهار ببین دانلود میشه ایشالله ک پسند کنی.راستش اینابرام جدید اومده.

دستم خالی شد ترکی هم میزارم.

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
 ارع واقعیته  من رک میگم اونم بهم میگه گند سلیقه چشات زشت میبینههه     دخترش ...

من۴شنبه سوری هرچی ترقه بود زیر پای جاری مینداختم🤫🤭🤭😂😂😂

اخری نفهمیدکارمن بود

بهار ببین دانلود میشه ایشالله ک پسند کنی.راستش اینابرام جدید اومده. دستم خالی شد ترکی هم میزارم.

قربون دستت گلم 

مرورگرمو عوض کردم اومدم همش دان شد.

بگو هم مامانت زشته هم خریدهاش    

یه سال مانتو شلوار سفید گرفته بود ، کیف و شال و کفش طلایی   

تا دیدمش گفتم ملک السطنه فریده وارد میشود     ست کردنت تو حلقم 

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 
   دقیقااااااااا  معروفه مشکل پسند ..... پسند میشه     بعد به من میگه ...

چون من دیدم دیگه

آخرم میگن شما گرون میخرید....

برای بار صدم منم میگم شما چندتامیخرید من یدونه درست حسابی میخرم🙄

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
یه سال مانتو شلوار سفید گرفته بود ، کیف و شال و کفش طلایی     تا دیدمش گفتم ملک السطنه ف ...

یاد کشور دوست افتادم ک سفید دوستدارن🙄

یه سال مانتو شلوار سفید گرفته بود ، کیف و شال و کفش طلایی     تا دیدمش گفتم ملک السطنه ف ...

واااااای یاپیغمبر فقط تصورش کردم روده بر شدم    

من۴شنبه سوری هرچی ترقه بود زیر پای جاری مینداختم🤫🤭🤭😂😂😂 اخری نفهمیدکارمن بود

تو روحت 😀😀😀چرا خب😀

من۴شنبه سوری هرچی ترقه بود زیر پای جاری مینداختم🤫🤭🤭😂😂😂 اخری نفهمیدکارمن بود

جاری من دخیل بسته بود به قلیون 

منم تو کف آنتن گوشیم بودم که بیاد بالا    

به من میگن پاستوریزه 

تو روحت 😀😀😀چرا خب😀

لجم باهاش 

البته لج بی حیابازی نه ها

لج مسخره بازی😂😂😂