2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124727 بازدید | 28509 پست
از پیج و کانال معتبر ، مزون هایی که حضوری ام دارن من زیاد گرفتم ارغوان  عین جنسه هم واس خودم ...

من از چندجای مشخص خرید میکنم.اهل بیخودی گشتن نیستم.میگردم ولی نمیخرم.

اونام ک ازشون میخرم.چیزی خوشم بیاد برای ارام برام چنددست میفرستن یاخودم میرم میارم.بعد اضافیارو میبرم میدم

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا ما فقط خودمون و براورشوهرم ومادرشوهرم میریم باغ اونم 

کرونا شوخی بردار نیس که 

من یه بار تو ختم پدربزرگم رفتم با دو تا ماسک بیچاره شدم فقط من گرفتم 

فکر کن با ماسک و الکل برن دید و بازدید عید  

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 
من از چندجای مشخص خرید میکنم.اهل بیخودی گشتن نیستم.میگردم ولی نمیخرم. اونام ک ازشون میخرم.چیزی خوشم ...

منم همین طور 

پاساژ هم برم فقط چند تا هستن 

آنلاین هم ۳ تا مزون هست همیشه عالی بودن 

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 
  منم تو فکر اینم ولله

نه بابا حالت عادی حالم بهم میخوره ازاین کار 

چه برسه به الان که کرونا هست ولی خانواده شوهرول نمیکنن که

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
منم همین طور  پاساژ هم برم فقط چند تا هستن  آنلاین هم ۳ تا مزون هست همیشه عالی بودن  ...

من تو یه مغازه میرم خریدمیکنم میام بیرون.

فکر میکردم خودم اینجوری ام

حس خل بودن بهم دست داده بود

خداروشکرتنهانیستم😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
بهتر چیزی هم از دست ندادی....

من تو یه مغازه میرم خریدمیکنم میام بیرون. فکر میکردم خودم اینجوری ام حس خل بودن بهم دست داده بود ...

اینجوری بهتره که.

ادمای از جایی ک میشناسه خریدمیکنه

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤

جدی گفتم....چیزخاصی هم نداره.

من الان ک دیگه تقریبا ب ندرت از همش استفاده میکنم.تو سایتم اون بخاطر شما

اینجوری بهتره که. ادمای از جایی ک میشناسه خریدمیکنه

اخه بعدش خواهرشوهرم میره رو مخم چرا رفتی یه مغازه خریدی شایدجای دیگه شیک ترداشته باشه.

منم حوصله گشتن تومغازه هارو ندارم.

اصلا خجالت میکشم فروشنده جنس بازکنه من نخرم

اخه بعدش خواهرشوهرم میره رو مخم چرا رفتی یه مغازه خریدی شایدجای دیگه شیک ترداشته باشه. منم حوصله گش ...

نه خب من چندجایی ک چندساله میشناسم میرم،نه اولین بوتیک که رسیدم....

درضمن چیزی ک خوشم بیاد بهمون بیاد بخرم.نظر احدی برام مهم نیس....😀

نه خب من چندجایی ک چندساله میشناسم میرم،نه اولین بوتیک که رسیدم.... درضمن چیزی ک خوشم بیاد بهمون بی ...

نه مغازه دارو میشناسم.

این ها خیلی نظر میدن منم اهمیت نمیدم درلحظه جوابشونومیدم ولی خوب ادم به حرفشون فکرمیکنه خیلی دخالت میکنن

نه مغازه دارو میشناسم. این ها خیلی نظر میدن منم اهمیت نمیدم درلحظه جوابشونومیدم ولی خوب ادم به حرفش ...

البته میفهمم🙂😘

نه بابا حالت عادی حالم بهم میخوره ازاین کار  چه برسه به الان که کرونا هست ولی خانواده شوهرول ن ...

اونا کرونا ندارن   بگو اونا بیشتر دارن نیان