2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124728 بازدید | 28509 پست

یکم کوتاه کردم بهتر شد از اولش

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بهار ب مامانم میگم خو یه بچه کافی بود ، یا من یا داداشم، از بس فکر و خیال میکنم 😀😀شوهرم میگه خوبه ...

خداحفظتون کنه

بلا وشر ازتون به دورباشه

🤲آمین

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداحفظتون کنه بلا وشر ازتون به دورباشه 🤲آمین

همچنین خواهر و برادرای تو رو 😍😍

امین

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

همچنین خواهر و برادرای تو رو 😍😍 امین

من دعا میکنم در حق کسی واقعا از ته دل میگم

باتمام وجودم میگم

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
سلام عشق قلبم صبحت بخیر. ارغوان جون خیلی وقته اهنگ خاص برام نذاشتی ها

وااااوی 😍😍😘😘😘😍عزیزم خوشگلم....چشم حتما

صبح شماهم بخیر😍😍😘😘

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
دعاا کن برام بیام خبر سر و سامون گرفتن داداشم رو بهتون بدم 😀😀😀😄🥺 برا خودمون خدا بزرگه ، ان شال ...

سلام 

انشالا 

عروس دار شدین زنداداشت رو بیار سایت ازش پذیرایی کنیم  

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 
عرضم به حضورت. کیف کفش شال. اصلادیگه حال ندارم. خسته شدم فقط زودانتخاب کردم تابیام خونه بیام پیش ...

مبارکه😍😍😍

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
تابه حال نخریدم . از کجا سفارش بدم وقتی تل واینستاندارم😔😔

بهتر چیزی هم از دست ندادی....

دیگه دم عیده .مهموتی رفتن وازاین مسخره بازی ها وقت نمیکنیم زیادبیایم سایت

ینی شما تو کرونا عید دیدنی میرین🙄😶

نتی نمیشه بابا اصلا عین جنسو نمیارن😐

از پیج و کانال معتبر ، مزون هایی که حضوری ام دارن من زیاد گرفتم ارغوان 

عین جنسه

هم واس خودم هم واس آراد

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 
کی بهت حسودی کرد😂😂😂

نیکی و تو

😁😁😁😁😁

ساری گفت ارغوانو میخوام.فحش بارون  کردید بیچاره رو🙄😀😀😀

نیکی و تو 😁😁😁😁😁 یادی گفت ارغوانو میخوام.فحش بارون  کردید بیچاره رو🙄😀😀😀

منم تو فکر اینم ولله

بخدا ما فقط خودمون و براورشوهرم ومادرشوهرم میریم باغ

اونم