2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124728 بازدید | 28509 پست
زبون باز😀😀 باشه نمیرم فقط بخاطر تو😂😂

ب امام راس میگم 😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طفلکی موهات😀 سال بعد همه میاییم پیش خواهرشوهرت

عمرا

ساری برای من بفرستpv 

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
دیدی ظهر چه حسودی کردن😐ب من😶

کی بهت حسودی کرد😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
😂😂😂

چرا بیداری ارغوان؟

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

پاهام درد میکنه.بیاخصوصی

سلام عشق قلبم

صبحت بخیر.

ارغوان جون خیلی وقته اهنگ خاص برام نذاشتی ها

اگه روز شم تو شبا بیدرایو اگه بارون شم تو چتر داریو ♬♫♪♭

اگه نور باشم تو تاریکیو بذار رود باشم تو دریا شیو…

من آروم باشم تو جنگ داریو اگه خیر باشم تو شر داریو ♬♫♪♭

چه باشم نباشم تو آزادیو بذار رود باشم تو دریا شیو…

من دلم به چی خوشه کی هوامو داره  ♬♫♪♭

هیشکی واسه من نموندو هیشکی وقت نداره…

من دلم به چی خوشه ازم شدی تو خسته ♬♫♪♭

ساده تر بگم خدایی هیشکی نیست رو دستت…

کی من 😀😀😀😀

فدا مدا 😆😍😍

ب خودم گرفتم😀😀😀

کی من 😀😀😀😀 فدا مدا 😆😍😍 ب خودم گرفتم😀😀😀

سلام ساری جووووونم کجا بودی بیشخور

تنهایی خسته شدم

کی من 😀😀😀😀 فدا مدا 😆😍😍 ب خودم گرفتم😀😀😀

بگیر به خودت گلم

کی از شمادوست هام بالاتر