2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124729 بازدید | 28509 پست
تو فکر کنم بزرگه باشی

yes

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
من عادت کردم .. بورس ب درک، ب شماهااا عادت کردم🙄🙄🙄😶😶😶

منم همینطور😐😑

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساری گوشی خریدی؟

چه خوبه میشه عکس گذاشت من هنوزم باورم نشده😀😀😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ساری گوشی خریدی؟

ن ☹ شوهرم از صب تا غروب سرکاره، غروب هم میاد از خستگی میفته روم نمیشه بگم بریم بیرون😢

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ساری تو کوچیکه میخوره

عااره ما کلن دوتاییم ، یه داداش بزرگتر از خودم دارم اونم مجرده

ن ☹ شوهرم از صب تا غروب سرکاره، غروب هم میاد از خستگی میفته روم نمیشه بگم بریم بیرون😢

می افته روت  

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 
می افته روت    

ایییی خااااک 😂😂😂😂

کاما یادم رفت بزارم😂😂😂

تو روحت نیکی😅😅

می افته روت    

افرین چه سوتی خفنی گرفتی