2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124730 بازدید | 28509 پست
ابروهامو تمیز کنم. اگه حوصلم بیاد شاید رنگ کنم. کوتاهی میخواستم ک بهارگفت نه😐

ععع کوتاه نکن حیفه

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 
عععع چ خوب  واس ما حالت داره     خواهرم هم لخته  من موهای ا ون رو دوست دارم ...

چه خوب ک خواهر داری

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عععع چ خوب  واس ما حالت داره     خواهرم هم لخته  من موهای ا ن رو دوست دارم ا ...

تودیگه ازحالت گذشته سیم تلفونه😂😂😂

ولی دوست دارمش🤩🤩

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
تودیگه ازحالت گذشته سیم تلفونه😂😂😂 ولی دوست دارمش🤩🤩

نخیر سیم نیس

ارغوان تو دیدی سیمه؟  

درد قوی ترم کرد   اشک شجاع ترم کرد  قلب شکسته عاقل ترم کرد  برای آینده ام بیشتر از گذشته ممنونم 
والا باعشق گفتی اخه😀

واااای چقدر تو جیگری دختر🥰🥰🥰

اخه خودم زخمی هستم خرمن مو داشتم رنگ خرمایی انقدررنگ کردم شده پشم گوسفند😂😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
چه خوب ک خواهر داری

ارغوان خواهرشوهرم نداری؟

واااای چقدر تو جیگری دختر🥰🥰🥰 اخه خودم زخمی هستم خرمن مو داشتم رنگ خرمایی انقدررنگ کردم شده پشم گ ...

دورازجون😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
واااای چقدر تو جیگری دختر🥰🥰🥰 اخه خودم زخمی هستم خرمن مو داشتم رنگ خرمایی انقدررنگ کردم شده پشم گ ...

خخخخ

پشمی کراتین کن خوب میشهیه مدت هم دکلره نکن

نخیر سیم نیس ارغوان تو دیدی سیمه؟    

شاید چشمای ارغوان خوب نمیبینه😂😂😂😂

یه عکس بده منم ببینم 

نمیخورمت که تلخک☹☹☹

والا من فقط صورت دیدم😀نه  سیمی نبود بنظرم

زهر مار 

تو کل گالری رویکجا     دیدی یادت نیس

خخخخ پشمی کراتین کن خوب میشهیه مدت هم دکلره نکن

کراتین که اون بدترازهمه است خیلی مو ریزش پیدامیکنه