2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124732 بازدید | 28509 پست

من رفتم ازشون طلب حلالیت کردم 🙃🙃🙃

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹آقا دوستای گل خودم ، شمام اگ از من حرفی شنیدین کاری کردم ناراحت شدین حلال کنین تروخدا🙏🙏🙏 ب خدا از قصد نبود ناخواسته بوده😔🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

@anselgirl  

@august1991  

@نیییییییییکی  

@madian  

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

من رفتم ازشون طلب حلالیت کردم 🙃🙃🙃 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹آقا دوستای گل خودم ، شمام اگ از ...

سارینا جون تو یه کلمه شما عزیزی

این حرف رو نزن خانوم

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سارینا جون تو یه کلمه شما عزیزی این حرف رو نزن خانوم

بلکم 😄😄😄اینو از ارغوان یاد گرفتم 🤭😶

من فدااات شم آخر سالی نمیخوام‌کسی ازم دلخوری داشته باشه😍😍😍

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بلکم 😄😄😄اینو از ارغوان یاد گرفتم 🤭😶 من فدااات شم آخر سالی نمیخوام‌کسی ازم دلخوری داشته باشه😍 ...

نشی الهی ، 

تو روح بلکه های ارغوانی 

فدایی داری خودت 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
من رفتم ازشون طلب حلالیت کردم 🙃🙃🙃 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹آقا دوستای گل خودم ، شمام اگ از ...

چی کجا .

چی شده باز

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
چی کجا . چی شده باز

ب جا این حرفااا

بگو حلالت کردم 😝

پی ویم که پیام ندارم

حل شد 😄😄

ساری میگی چی شده؟

مگه میخوای جایی بری؟

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
حل شد 😄😄

بگو دیگه چی شده

🙄

بلکم   

ساری میگی چی شده؟ مگه میخوای جایی بری؟

وااا نه ب خدا  

کجا رو دارم برم خره  

آخر ساله دارم حلالیت میگیرم

بهار استرسی شدی هاا  

میخوای بری مکه حلالیت میطلبی