2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124732 بازدید | 28509 پست

سلااام صبح همگی بخیر و شادی😍😍😍😍😍

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🛑🛑🛑🛑🛑🛑دامنه نوسان به فضل رئیس محترم بعد از یک ماه از ۲منفی و ۶ مثبت

به روال گذشته و با یک درصد افزایش به ۶مثبت و ۶ منفی برگشت به تابلو بازار

@talilgaranbartar

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

❤یک استکان بوسه داغ…❤ 🧡یه بشقاب بزرگ عشق بی پیرایه🧡… 💛یه پیاله گل سرخ…💛 💙یه کف دست نان صداقت ...

به همان قدر ک چشم تو پر از زیباییست

بی تو دنیای من ای دوست پر از تنهاییست

😘😘😘😘😘😘😘😘😘فقط برای بهار😎

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
به همان قدر ک چشم تو پر از زیباییست بی تو دنیای من ای دوست پر از تنهاییست 😘😘😘😘😘😘😘😘😘فقط بر ...

☹☹☹☹☹☹🥺🥺🥺🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

😳😳😳

منظورش اینه که .....اخه یسری چیزا هست شما بی خبری

باون مقایسه کردیم دیدیم ک چقدر دراشتباه بودیم...

ببخشید الکی ریپ میکنیم شمارو.

یهو عصبی نشید

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
والا😌😎

بالخره

بلکم

اصن نمیخوااااااااام 🥺🥺🥺🥺

بالخره بلکم اصن نمیخوااااااااام 🥺🥺🥺🥺

بلکم ک هروز بغلمی😍

تاحالا بهارو اندازه تو بغل نکردم یک بیت شعر حقش بود😎

اهان یادم اومد بلکمتو ببرم🙄دیشب پیش بعضیا بلبل زبونی میکردی🤨

بلکم ک هروز بغلمی😍 تاحالا بهارو اندازه تو بغل نکردم یک بیت شعر حقش بود😎 اهان یادم اومد بلک ...

چن بار بهت گفتم پیش مهمون شلوغ نمیکنی 😐😐

😜😜😜

این جمله بچگی هام اومد تو ذهنم 😆😆

ارغوان بیا بغلم ببینم دوست خوب و مهربونم😍😍😍😍😍😍

چن بار بهت گفتم پیش مهمون شلوغ نمیکنی 😐😐 😜😜😜 این جمله بچگی هام اومد تو ذهنم 😆😆 ارغوان بیا ...

😀😀😀😀😍😍😍😍

😀😀😀😀😍😍😍😍

دیشب نمیرفتم یهو ب خودم اومدم دیدم گوشیم داره عمرهای آخرشو میکنه 😅😅😅

به همان قدر ک چشم تو پر از زیباییست بی تو دنیای من ای دوست پر از تنهاییست 😘😘😘😘😘😘😘😘😘فقط بر ...

جاااان به به🥰🥰🥰🥰

دین من انسانیت است......☘❤https://harfeto.timefriend.net/16634173473203
جاااان به به🥰🥰🥰🥰

کوفت 😒😒 اصن هم به به نداشت🙄😶