2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124736 بازدید | 28509 پست
ارع

عجبا🤔🤔

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
ممنون عزیزم خدا بچه های تو رو حفظ کنه😍

قربون شما😘😘😘

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایا عجب گیری افتادیم از دست این پرتفوی گوجه ایم.

بخدا داداشش کم مونده بود باهاش دعوام شه  آخر شب حمید اومد بهش گفتم ما رو ببر

حسین نبود

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
چرا

یک هفته اس شاخص مثبت اوضاع نماد های من داغون قفل صف فروش.فرداهم اخرین روزه برای فروش😔

دیگه بسته میشه تاچند روز

یک هفته اس شاخص مثبت اوضاع نماد های من داغون قفل صف فروش.فرداهم اخرین روزه برای فروش😔 دیگه بسته می ...

هفتم باز میشه

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
یک هفته اس شاخص مثبت اوضاع نماد های من داغون قفل صف فروش.فرداهم اخرین روزه برای فروش😔 دیگه بسته می ...

بهار سمایه رو هنوز داری؟

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

هفتم باز میشه

میره حدود ده روز دیگه

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

@barcode  

سلام خوبین.

شبتون بخیر

دیدم ان لاینی این وقت شب مزاحمتون شدم

راستی فک کنم میخواد دامنه نوسان برگرده ب گذشته

راستی فک کنم میخواد دامنه نوسان برگرده ب گذشته

خا

مثل پروفسور دو دو

من میدونستم😐

بهار سمایه رو هنوز داری؟

اره😭😭😭

خدامنوبکشه از دست این سمایه لعنتی

خدا اون کسم ذلیل کنه که این بیخودی رو تو دامان من انداخت

خا مثل پروفسور دو دو من میدونستم😐

من اخه امروز خوندم خبرشو😅

تازه نوشته بود احتمال دارع مثبت و منفیشو بیشتر کنن