2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124739 بازدید | 28509 پست
شوهر منم فقط وات داره و دیوار یه سره تو دیوار پلاسه😂

میرن تو دیوار فکرمیکنن حالا جه خبره فقط نگاه میکنن جیزی نمیخرن که😂😂😂

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه حتما باید گرون باشه😏 تازه منم دلم خواست😁😁😁😁

من کلن برا هر چی بخرم ذوق میکنم حالا میخواد هر قیمتی باشه🤭🤭🤭

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

خااااک دو دوستی😶😶😶😀

ذهن های نریض تونودرست کنین

کانال من وتو میخواستم نشونش بدم🤭🤭

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
میرن تو دیوار فکرمیکنن حالا جه خبره فقط نگاه میکنن جیزی نمیخرن که😂😂😂

ما دنبال خونه ایم ، اونا رو میبینه 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

پس برید قدر شوهرامونو شوهراتونو بدونید.

مثل بعضی مردها تا دیروقت تو مجازی پلاس نیستن......

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
 ذهن های نریض تونودرست کنین کانال من وتو میخواستم نشونش بدم🤭🤭

والا چیزی ک تو گفتی فقط یجور میشه فکر کرد😐

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
من کلن برا هر چی بخرم ذوق میکنم حالا میخواد هر قیمتی باشه🤭🤭🤭

وای اره 

منم اینجورم ازذوقش خوابم نمیبره یعنی عاشق این اخلاق خودمم🥰🥰🥰

پس برید قدر شوهرامونو شوهراتونو بدونید. مثل بعضی مردها تا دیروقت تو مجازی پلاس نیستن......

عااره واقعا، اونقدر ک من تو گوشی هستم اونم‌بره تو گوشی دعوامون میشه شدیدا😀😀😀

پس برید قدر شوهرامونو شوهراتونو بدونید. مثل بعضی مردها تا دیروقت تو مجازی پلاس نیستن......

اره واالله 

مزاحم نوامیس مردم نیستن

الکی تو سایت هاتانصفه شب پلاس نیستن

وای اره  منم اینجورم ازذوقش خوابم نمیبره یعنی عاشق این اخلاق خودمم🥰🥰🥰

منم ب خدا

حالا یه سری ها شاید بگن این دیگه چیه واسش ذوق میکنی🤭🤭 ولی خب دست خودم نیست، بهار لباس ک میخرم عین بچه کوچیکااا روزی چن بار میپوشم😁شوهرم میگه هم تو خونه کهنه اش میکنی نمیزاری ب بیرون برسه😆😆😆😆🤣

خووو بریم ب کارامون برسیم

چکار داری اول صبحی؟

منم ب خدا حالا یه سری ها شاید بگن این دیگه چیه واسش ذوق میکنی🤭🤭 ولی خب دست خودم نیست، بهار لباس ک ...

منم تازه اهنگم میزارم باهاش میرقصم😀

منم تازه اهنگم میزارم باهاش میرقصم😀

ای جووونم ، فک میکردم فقط منم ک با این سنم، هنوز کودک درونم فعاله😅😅