2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124742 بازدید | 28509 پست
سگ توله چقدر تو تیزی😂😂😂😂 جان من نیکی رژ نخواستم اونو پاک کن

عمرا

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

من برم لباس هام رو عوض کنم بیام 

همين جوری ولو شدم

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نععععه اول پاک کن بعد برو

پاکیدم بیشعور

منم برم شام بزارم فعلا

چی میخوای بزاری

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
چی میخوای بزاری

ماکارونی

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

ماکارونی

نوش جانتون.

بچه هاروبجای من ببوس

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
نوش جانتون. بچه هاروبجای من ببوس

خااا😀😀

چرا یهویی😅

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

خدا نکند انسانی از خوب بودنش خسته بشود،

آدمی بشود که مهربانیش هربار نگران و آزرده خاطرش کرده.

چرا که آن وقت است که می ماند بلاتکلیف،

نه بد بودن را بلد است

و نه توان خوب ماندنش است،

آن وقت است که میگریزد.

هجرت از دنیای آدم ها،

به خلوتی که درونش پوچ پوچ است

سکوتی که قالبش تنهایی است،

که خودخواسته نبوده

که لذت بخش نیست.

آدم ها را، از خوب بودنشان خسته نکنیم..

از یکی از تاپیک هاکپی کردم.

اسی اگه دیدی راضی باش

خااا😀😀 چرا یهویی😅

یهویی دلم خواست😂😂😂

یهویی دلم خواست😂😂😂

😍😍😘

😍😍😘

مخلصیم