2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124742 بازدید | 28509 پست
🛑🛑🛑🛑🛑بچه ها همراه اول، هدیه دوشنبه سوری میده بزنین ببین چقد میده ، ب من ۲ گیگ داد😍😍😍

منکه عاشق مال مفتم الان میزنم😁😁😁😁

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
منکه عاشق مال مفتم الان میزنم😁😁😁😁

بلدی کدشو 😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستورشو بدم  یادوست های کوردمو تگ کنم😂😂😂😂

بهار دوستدارم.شدی مثل صاحبخونه ها من نبودم پذیرای ام کردی 

سرم شلوغ بود وقت چت نداشتم فقط میخوندم و مرده بودم ازخنده.هم چقدراونروز شخصی خندیدیم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
منو میگی🤔

اره دیگه

ساری بنده خدا خودشم از خودش توقع نداره  

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
اره دیگه ساری بنده خدا خودشم از خودش توقع نداره    

گفتم ک بهت 😅😅😅

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بهار دوستدارم.شدی مثل صاحبخونه ها من نبودم پذیرای ام کردی  سرم شلوغ بود وقت چت نداشتم فقط میخو ...

اصلا یک حالی داشتم بیاوببین .

بخدافکرکردم بین فامیل های خودمه

پذیرایی ازشون رو وظیفه خودم دونستم😂😂😂😂

اصلا یک حالی داشتم بیاوببین . بخدافکرکردم بین فامیل های خودمه پذیرایی ازشون رو وظیفه خودم دونستم😂 ...

حسش بمنم رسید😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
اصلا یک حالی داشتم بیاوببین . بخدافکرکردم بین فامیل های خودمه پذیرایی ازشون رو وظیفه خودم دونستم😂 ...

😅😅😂

بلدی کدشو 😀

نچ

نچ

ستاره صد ستاره شصت و چهار مربع

بزن ببین چقد میده😀

ی صبح تا ظهر تو شاد بودم.سایت نبودم. الان دیکه کلا سایتم خدایا کمکم کن😟

دست راستت رو سرمن😂😂😂

ی صبح تا ظهر تو شاد بودم.سایت نبودم. الان دیکه کلا سایتم خدایا کمکم کن😟

تو ک عشقی عشق😍😍😍😍😍😍

اخه یه ادم چقد میتونه خوب باشه عوضی

دست راستت رو سرمن😂😂😂

تو ک همچین دیروز امضای خدافزی زده بودی ک تو دلم خالی شد گفتم بی بهار شدیم رفت😅😅😅