2777
2789
عنوان

❤❤ஜ۩۞۩ஜ ḠṏḊ ḃẏḕ ஜ۩۞۩ஜ❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 124742 بازدید | 28509 پست
🛑🛑🛑🛑🛑بچه ها همراه اول، هدیه دوشنبه سوری میده بزنین ببین چقد میده ، ب من ۲ گیگ داد😍😍😍

منکه عاشق مال مفتم الان میزنم😁😁😁😁

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
منکه عاشق مال مفتم الان میزنم😁😁😁😁

بلدی کدشو 😀

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستورشو بدم  یادوست های کوردمو تگ کنم😂😂😂😂

بهار دوستدارم.شدی مثل صاحبخونه ها من نبودم پذیرای ام کردی 

سرم شلوغ بود وقت چت نداشتم فقط میخوندم و مرده بودم ازخنده.هم چقدراونروز شخصی خندیدیم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
منو میگی🤔

اره دیگه

ساری بنده خدا خودشم از خودش توقع نداره  

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉
اره دیگه ساری بنده خدا خودشم از خودش توقع نداره    

گفتم ک بهت 😅😅😅

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

بهار دوستدارم.شدی مثل صاحبخونه ها من نبودم پذیرای ام کردی  سرم شلوغ بود وقت چت نداشتم فقط میخو ...

اصلا یک حالی داشتم بیاوببین .

بخدافکرکردم بین فامیل های خودمه

پذیرایی ازشون رو وظیفه خودم دونستم😂😂😂😂

اصلا یک حالی داشتم بیاوببین . بخدافکرکردم بین فامیل های خودمه پذیرایی ازشون رو وظیفه خودم دونستم😂 ...

حسش بمنم رسید😂😂😂😂😂

اگه خواستن بدونن چقدر عاشقتم ،از قول سهراب بهشون بگو :در رگهایش من بودم که می‌دویدم...❤
اصلا یک حالی داشتم بیاوببین . بخدافکرکردم بین فامیل های خودمه پذیرایی ازشون رو وظیفه خودم دونستم😂 ...

😅😅😂

بلدی کدشو 😀

نچ

نچ

ستاره صد ستاره شصت و چهار مربع

بزن ببین چقد میده😀

ی صبح تا ظهر تو شاد بودم.سایت نبودم. الان دیکه کلا سایتم خدایا کمکم کن😟

دست راستت رو سرمن😂😂😂

ی صبح تا ظهر تو شاد بودم.سایت نبودم. الان دیکه کلا سایتم خدایا کمکم کن😟

تو ک عشقی عشق😍😍😍😍😍😍

اخه یه ادم چقد میتونه خوب باشه عوضی

دست راستت رو سرمن😂😂😂

تو ک همچین دیروز امضای خدافزی زده بودی ک تو دلم خالی شد گفتم بی بهار شدیم رفت😅😅😅