2777
2789
عنوان

تخلیع/

| مشاهده متن کامل بحث + 10063 بازدید | 1106 پست
خداروشکر  بیخیالی طی کن  به قول خودت بی فازی😂😂

بی فازیامم فاز پارع کردن ناموسا    /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

عوضی بیشوووور تشریف نحثتو اوردی تو زندگیت نابودم کردی روانیم کردی بارها اشکو اوردی تو چشمام یکی از ادمای مهم زندگیمو بخواطرت رنجوندمممم خاکبرسرتتتتت کنم بی فرهنگ اشغاااال هنوز تو روت نگفتم چندشششش ولی متنفرم ازت عقده ای بدبختت

متنفرم ازت متنفر متنفررررررررررر کاش قدرت اینو داشتم یکیو بکشم اون صدرصد تو بودی کثافط

اخیش دلم خنک شد

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشعور احمق کثافت به تو چه من چقد درس میخونم چقد تو گوشیمم چی استوری میزارم عتیقه برو اون قیافه عنتو تو آینه نگاه کن بعد بیا مسیج بده درباره من نظر بده و غلط بخور فکر کردی چی هستی هااااا اوسکل خر الاغ گوسفند غلط میخوری از قیافه من ایراد میگیری

ببخشید

هنوز قشنگ خالی نشدم هنوز عصبیم ولی کمتر شده عصبانیتم

خیلی مفید بود تاپیکت😐👍🏻

‌ ‌ off💫 ‌ ‌ ‌تیکر تولدم💫 ‌
فدات😂😂 اخه نمیدونم داستان چیه دقیقا ولی اگه دلخوری ای پیش اومده و طرفت ادمیه که برات مهمه بگو نار ...

دلخوری نیس.قضیه فرق دار/

قربونت شم/

ینیا از حرص دارم میخندم عین خلا    /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
عوضی بیشوووور تشریف نحثتو اوردی تو زندگیت نابودم کردی روانیم کردی بارها اشکو اوردی تو چشمام یکی از ا ...

عافرین حمایتت میکنم/

تففف تففففففففف/

دلخوری نیس.قضیه فرق دار/ قربونت شم/ ینیا از حرص دارم میخندم عین خلا      /

آهان پس اونجوریه.

میفهممت گاهی از حرص ادمی اینطوری میشه🤦‍♀️😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بیشعور احمق کثافت به تو چه من چقد درس میخونم چقد تو گوشیمم چی استوری میزارم عتیقه برو اون قیافه عنتو ...

اوفیش/

حمایتت میکنم باریک/

باریک/

خالی کن هرچی دلت میخاد بگو/

سگ صفت اشغالع خر...برو گمشو چرکو/

😐خر قشنگ و نازت؟🤣😂😂چرا چی کردع مگ واااح

خودت بهتر میدونی/

سگ اشغال بی خیالع احمق  احمققققققققققق/