2777
2789
عنوان

تخلیع/

| مشاهده متن کامل بحث + 10063 بازدید | 1106 پست
من بخوام خودمو تخلیه کنم نی نی سایت منفجر میشه  سکوت میکنم😂

منم ی ذرع از سر دلم بود/

وگرنع هنو پرم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم دورویی نیسم/ اما واسم مهمع از ی طرفم کفریم/ برم بش بگم؟ نمیش/

منظورم به تو نبود که عزیزم داشتم خودمو تخلیه میکردم😂😂

اگه دلخوری مستقیم بگو بنظرم بهتره

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اگه اینجوری آروم میشی بشین به صفحه بدو بیراه بنویس تا خالی شی

/

یکم بهترم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
با کی      

با خر قشنگو نازم/

کفریم هستی کفری/

الهییی بگردمت😂❤

🥺😂❤

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
منظورم به تو نبود که عزیزم داشتم خودمو تخلیه میکردم😂😂 اگه دلخوری مستقیم بگو بنظرم بهتره

عاها  خوب کردی عافرین خالی کن خودتو/

برم چی بگم.خودم له میشم اینور/

وایسا تبر میارم میریم میکشیمش/

نهههه🥺🥺 عشقمو چیکارش داری بچممم🥺💔

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
سلام میخام ب اون دکتره ک بچمو کشت بگم خدا ازت نگذره بیشعور خدا کنه ی روز خوش نبینی آهم دامنتو میگیره ...

خدا حقتو بگیرع انشالله و حق تعالی/

نهههه🥺🥺 عشقمو چیکارش داری بچممم🥺💔

ایییییییییییشه/

باش ضعیف بازی در نیار/

💦💦🤣🤣🤣 💦به روزگار  💦به دنیا 💦به دل وابسطه 💦به هر چی که باعث غم آدم میشه 💦به اشکای ...

ریحان به جان خودم به جان خودت این توف نیست😣😣😣

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عاها   خوب کردی عافرین خالی کن خودتو/ برم چی بگم.خودم له میشم اینور/

فدات😂😂

اخه نمیدونم داستان چیه دقیقا ولی اگه دلخوری ای پیش اومده و طرفت ادمیه که برات مهمه بگو ناراحتیت رو نزار سوتفاهم بشه بدتر

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛