2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دوتا کرم و یک صابون هستش 

یه کرم اندازش خیلی خیلی کوچیکه جوری ک تعجب کردم وقتی ب دستم رسید دومیش یکم بزرگ تره 

اگه جای جوش داشته باشی که کاربردی فکر نمیکنم داشته باشه برات ولی برای جوش فعال خوبه 

من صورتم جوش نمیزد فقط به خاطر ترکیباتش گرفتم ک راضی بودم بد نبود

دوتا کرم و یک صابون هستش  یه کرم اندازش خیلی خیلی کوچیکه جوری ک تعجب کردم وقتی ب دستم رسید دوم ...

سلام عزیزم.شما از نوتریکا استفاده کزدی پوستتون هم روشن تر شد؟؟؟؟؟؟من الان میخوام بخرم ولی دودلم..خودشون بهم پکیح 8 کارشون رو پیشنهاد دادن بنظر شما نتیجه داره؟

میشه ازتون بخوام برای اینکه اتفاقای خوب تو زندگیم بیفته و معجزه بشه ...یه صلواات...بفرستین؟☺
سلام عزیزم.شما از نوتریکا استفاده کزدی پوستتون هم روشن تر شد؟؟؟؟؟؟من الان میخوام بخرم ولی دودلم..خود ...

سلام گلم از نظر روشن شدن پوست من نتیجه ایی ندیدم اما اگه به طور مداوم و پیوسته استفاده کنی جوش های فعالت کمتر میشه برای لک پوستی هیچ اثری نداره

سلام گلم از نظر روشن شدن پوست من نتیجه ایی ندیدم اما اگه به طور مداوم و پیوسته استفاده کنی جوش های ف ...

جوش فعال ندارم فقط یکم لکه جای جوش رو صورتم دارم..خیلی از بلاگرهااا تبلیغ کردن..نمیدونم بگیرم یا ن..یکی از بلاگرها عکس بدون آرایششو گذاشته بود میگف صورتش چون از محصوبات نوتریکا استفاده میکنه انقدر تمیز و بدون لکه...من الان دو دلم ک بگیرم یا ن

میشه ازتون بخوام برای اینکه اتفاقای خوب تو زندگیم بیفته و معجزه بشه ...یه صلواات...بفرستین؟☺
جوش فعال ندارم فقط یکم لکه جای جوش رو صورتم دارم..خیلی از بلاگرهااا تبلیغ کردن..نمیدونم بگیرم یا ن.. ...

برای جاش جوش بری لیزر کنی بهتره 

بلاگرا ک مشخصه برای اینکه دارن درامد کسب میکنن از یه محصول خیلی تعریف میکنن

برای جاش جوش بری لیزر کنی بهتره  بلاگرا ک مشخصه برای اینکه دارن درامد کسب میکنن از یه محصول خی ...

ممنون عززیزم منو از دوراهی در آوردی..پشیمون شدم دیگ نمیگررم

مررسییی

من تازه سفارش دادم کلی سوال دارم ازت

سلام عزیزم میشه بگی نتیجه چی شد

من میخوام بخرم

قیمتشم ۶۰۰ تومنه

اگه اثری نداره تا نخرم

جوش زیر پوستی دارم و جای جوش

گفتیم چیزای قشنگ زمان میبره؛ زمان چیزای قشنگ رو برد...