2777
2789

من ی قیافه معمولی دارم. پوستمم دیگران میگن سفیده.بدنم خیلی خیلی سفیده تا جایی که ببخشید همسرم اولین بار بدنمو دید هنگ کرد. ببخشید اینو گفتم.

حالا خواهر شوهر من خیلی سبزه و زیبا نیست.

دیروز چایی ریخت رو رونم  و شدیدا سوخت. بعد مامانم یهو گفت چقدر فرم پاهات قشنگه اصلا از رنگش حرفی نزد

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا سفیدو خوشگل و سبزه رو زشت میدونین؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

حالا الان خواهر شوهرم میگه . یکی نبود به مامانت بگه همه رونشون سفیده حتی اونها که صورت تیره دارن.

خواستم بدونم واقعا همه رون سفید دارن. ؟

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.

خدایا

خو؟

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
خواهرشوهرم خیلی سبزه و زیبا نیست😒

واقعا این حرف حال ادمو بهم میزنه ازین طرز فکرا متنفرم 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋