ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
زندگی شریکیه حتی اگ خونه به نام نبود بازم میدادم ب همسرم
ببخشید ها ولی اینجور چیزا به بقیه ربطی نداره سعی کن تو تصمیم گیریات آزاد باشی و تاثیری روت نذارن ببین چی درسته اونو انجام بده
از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
اصلا نیازی به مطرح کردن این موضوع با مادرتون نبود ، اجازه دخالت ندین عزیزم. من با حقوق بالا ، ۱۳ ساله تا ریال آخرشو تو زندگیم میارم و کسی هم نظری نمیده چون میدونه نباید نظر بده.
از نظر اقتصادی که صرفه نداره وام رو صاف کنید با پولتون یه چیزی برای سرمایه گزاری بخرید
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
بعضی خانوما فکرمیکنن همه مزدا مثل شوهر خودشونن شاید پدرتون از نظر مالی طوری برخورد کزده که مامانتو پشیمون شده که بهش پولی داده حالا نصیحتت میکنه مثل مادربزرگ من میگه مدیونی یه قرون به شوهرت پول بدی 😂منم میگم باشه خیالت راحت