اسی به حرف مامانت گوش نکن بابا خونه زندگی شماست اون چکار داره مگه باید همه مسائلتو به مامانت بگی من هیچوقت مشکلات زندگیمو نه به مامانم نه به خواهرام نمیگم به کسی بگو که کمکت کنه
اصلا نیازی به مطرح کردن این موضوع با مادرتون نبود ، اجازه دخالت ندین عزیزم. من با حقوق بالا ، ۱۳ سال ...
شغلتون چیست
ببخشید فضولیه🙈
میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خیلی خیلی موفق باشین و زندگی پر برکت داشته باشین😚😘
میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اگر ندم قطعا باعث اختلاف میشه چون به شدت تحت فشاریم
سلام خواهر جون مامان منم اینجور میگه ولی من نهایتا کارخودمو میکنم چون زندگیمو وهمسرمو دوست دارم توی زندگی مشترک پول منو وتو معنی نداره اونم مواقع سختی
اگر ندم قطعا باعث اختلاف میشه چون به شدت تحت فشاریم
اگه تحت فشاری اید از نظر مالی لحظه ای درنگ نکن.به هر حال شما با هم زندگی میکنید و اگه شوهرت گرفتار باشه زندگیت تحت تاثیر قرار نمیگیره ..تو یه پولی داشته باشی جدا و اون در مضیقه اینجور زندگی کردن خیلی خودخواهی هست ولی به هر حال خودت اخلاق و روحیات همسرت را بهتر میدونی.من شوهرم مشکل مالی داشت سرویس طلام فروختم و هیچ کس از خانواده هامون هم نمیدونن