2777
2789
عنوان

ماماتم میگه پولت رو نده همسرت

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر ندم قطعا باعث اختلاف میشه چون به شدت تحت فشاریم

خب ب عنوان قرض بده .....بگو از بابام یا داداشم گرفتم گفتم ی ۳ماه دیگه برمیگردونم ....زندگی دوروزه ارزش غصه نداره میتونی ی کمی نگه داری واس خودت بقیشو بدی

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 

حالا اگر مادرشوهرت همچین چیزی به شوهرت یاد میداد خون به پا میکردی ببین تودت خوشت میاد مادر شوهرت یادش بده و اونم با حرف اون باشه؟؟؟

خانواده حرمتش سرجاشه ولی سرجای خودشه نه توی زندگی شما 

اصلا نیازی به مطرح کردن این موضوع با مادرتون نبود ، اجازه دخالت ندین عزیزم. من با حقوق بالا ، ۱۳ سال ...

شغلتون چیست

ببخشید فضولیه🙈

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نه خواهش میکنم . مهندس نرم افزارم . برنامه نویس.

خیلی خیلی موفق باشین و زندگی پر برکت داشته باشین😚😘

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام‌ خواهر جون مامان منم اینجور میگه ولی من نهایتا کارخودمو میکنم چون زندگیمو وهمسرمو دوست دارم توی زندگی مشترک پول منو وتو معنی نداره اونم مواقع سختی 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

اگه تحت فشاری اید از نظر مالی لحظه ای درنگ نکن.به هر حال شما با هم زندگی میکنید و اگه شوهرت گرفتار باشه زندگیت تحت تاثیر قرار نمیگیره ..تو یه پولی داشته باشی جدا و اون در مضیقه اینجور زندگی کردن خیلی خودخواهی هست ولی به هر حال خودت اخلاق و روحیات همسرت را بهتر میدونی.من شوهرم مشکل مالی داشت سرویس طلام فروختم و هیچ کس از خانواده هامون هم نمیدونن