2777
2789
عنوان

دوست جدید

144 بازدید | 22 پست

بچه ها چند وقته با ی خانومی آشنا شدم تو گروه کلاس دانشگاه چنبار دیدمش ببشتر چت میکنیم دائم میگه بیا خونمون باهم درس بخونیم اونم ی دخترداره همسن دختر من ۷ساله...ظاهرش ک موجه بود ولی من میترسم برم میگم نکنه مسموم کنه مارو یا اتفاق بدی بیوفته ولی همش میگه بیا ..شایدم قصد بدی نداره ولی از بس فساد زیاد شده کمی میترسم برم.باشوهرم حرف زدم گفت برو .با دوستم قرار گذاشتیم واسه فردا بریم خونش ولی کمی ته دل میترسم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میگم خیلی فیلم پلیسی می‌بینید؟ 

فردا رو ی جوری کنسل کنید اگه میشه ولی اون بنده خدا هم تدارک دیده 

اول خودتون دعوت کنید آشنا بشید بعد

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️

تاثیرات فیلمه 

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     

چرا انقدر بی اعتماد ؟؟ خدایی نکرده تو زندگیتون اثر میزاره!

شما آدرس کامل و شمارشو در اختیار همسرتون بزارید و اطلاع بدید زمان رفت و برگشت رو 

از طرفی وقتی نمیتونید انقدر زود اعتماد کنید از قبل بیشتر صحبت کنید تا راحت تر باشین 🌹

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

میگم خیلی فیلم پلیسی می‌بینید؟  فردا رو ی جوری کنسل کنید اگه میشه ولی اون بنده خدا هم تدارک دی ...

اره اتفاقا فیلم زیاد میبینم...ولی میخوام دعوتش کنم یبار اما اینور سال نمیشه

اره اتفاقا فیلم زیاد میبینم...ولی میخوام دعوتش کنم یبار اما اینور سال نمیشه

😂💓

عزيزم جامعه واقعا ناامنه ولی ای کاش اول خودتون دعوت کنید پس فردا رو نرید

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️
مواطب باش عزیزم جامعه ناامنه

اره بخدا ولی خیلی تنهاییم بادخترم..فامیلامونم اینجا نیستن دوستامم نیستن گاهی واقعا دلم میخواد با کسی رفت و آمد کنم حالا نمیدونم اعتماد کنم یا ن