2777
2789
عنوان

کدوم شغل واسه ی مرد جذاب تره؟

288 بازدید | 18 پست

کدوم 😂😂😂خودم فوتبالیست ولی کراشم خوانندست🤪😍😍

تعداد رای : 33
نظرسنجی
فوتبالیست
5
15%
خواننده
5
15%
رئیس مافیا
9
27%
پزشک
14
42%
بهترین فیلم یا کتابی که دیدید یا خوندید رو بهم معرفی کنید❤

همیشه فانتزیم این بود شوهرم رئیس مافیای خفن باشه 😆

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواننده و مافیا

مخصوصا مافیا😂

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

همش فانتزیم یه شوهر خواننده بود. فکر کن مثلا محسن یگانه شوهرت باشه. من حنجره براش نمیذاشتم انقدر صبح تا شب میگفتم برام بخون.😂😂😂

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush

مگه داریم از فوتبالیست بهتر؟

بعد رئیس مافیا یعنی چی؟ بازیه مگه؟

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
همش فانتزیم یه شوهر خواننده بود. فکر کن مثلا محسن یگانه شوهرت باشه. من حنجره براش نمیذاشتم انقدر صبح ...

وای محسن💗

یا مثلا چاوشی باشه! اون هی بخونه تو هی عر بزنی😂

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
وای محسن💗 یا مثلا چاوشی باشه! اون هی بخونه تو هی عر بزنی😂

اره بخداااااا. 

یه غروب خفن، یه فنجون قهوه، یه گیتار، صدای زنده محسن، همزمان عر زدن باهاش،... وای. چه حالی میدادا.🤣🤣🤣

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush