2777
2789
عنوان

سال 1400

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 88 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایشالا سال 1400 دوران بارداریتو سپری میکنی و سال بعد این موقعها یه نی نی خوشکل تو بغلت باشه

ممنون عزیز دلم انشالله توهم به آرزوهات برسی بهترین اتفاق ها تو زندگیت بیافته😗😗😗

فقط با یاد خدا دلها آرامش می یابد❤❤❤خدا تنها امید من است 💖💖💖 ایمان داشته باش فقط خدا چاره ساز است خدایا میدونم بنده ای خوبی برات نیستم اما توهمیشه هوامو داشتی خدایا شکرررررت♡♡♡❤❤❤
سال تحویل چند شنبه هست خانما؟

شنبه ومیگن سال تحویل درروزشنبه خیلی خوش یمن هست وازقدیم میگفتن اگرسال تحویل روزشنبه باشه اونسال خیلی سال خوبی خواهدبود     من آرزومیکنم تمام مردم دنیا دلشون شاد وتنشون سالم خصوصا هموطنان عزیزم     وامیدوارم هرچه زودتر ازشراین ویروس منحوس راحت شیم  ومشکلات اقتصادی کشورمون حل بشه هیچکس حسرت داشتن چیزی نداشته باشه 

سلامتی و عمرطولانی و باعزت برا خودم و پدرومادرم و برادرام و همسرامون و فامیل بعدشم نی نی عالی داشته ...

خسته نباشی عزیزم 

امیدوارم به تمام این خواسته ها و آرزوهای قشنگت تو سال 1400 برسی

واسه ابرو هم نگران نباش

بالخره از قدیم گفتن بکش و خوشکلم کن

به خوشکلی بعدش فکر کن تا دردش قابل تحمل بشه

سال جدید رو پیشاپیش بهت تبریک میگم 

💖💖💖💖💖💖💖

با آرزوی بهترینها برای خودت و عزیزانت😘

رویاهای بزرگی دارم
شنبه ومیگن سال تحویل درروزشنبه خیلی خوش یمن هست وازقدیم میگفتن اگرسال تحویل روزشنبه باشه اونسال خیلی ...

الهییی آمین

فقط با یاد خدا دلها آرامش می یابد❤❤❤خدا تنها امید من است 💖💖💖 ایمان داشته باش فقط خدا چاره ساز است خدایا میدونم بنده ای خوبی برات نیستم اما توهمیشه هوامو داشتی خدایا شکرررررت♡♡♡❤❤❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز