2777
2789
عنوان

سال 1400

438 بازدید | 88 پست

بنظرتون سال 1400 سال قشنگیه؟

همش حس میکنم دهه ی نود دهه ی بدی بود و خوشحالم ک داریم ازش درمیاییم

بیایید با خوشحالی ب استقبال 1400 بریم 

آرزوتون واسه سال جدید چیه

ک همه برای هم دعا کنیم

رویاهای بزرگی دارم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

زندگیم سر سامون بگیره تروخدا واسم صلوات بفرستین  

هیچوقت قوی نمیشوی تا زمانی ک قوی بودن و قوی ماندن تنها انتخابت باشه🙂متاهل ❤💍دوستام بهم میگن بهترین مشاوره بد اخلاق دنیا 😐تجربه نشون داده تو هر طور باشی مردم طور دیگه ای فکر میکنند ؛پس خودت باش دنيا "اصالت" را ستایش میکند!🙂❤

آرزوم سلامتیه واسه همه ی مردم .. مردم شاد باشن کمتر اذیت شن .. تا منم بتونم به زندگی امیدوار شم 

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

فقط و فقط ارزوی سلامتی و شاااادی برای مردم کشورم دارم

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز