نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍
خداروشکر ، من به هرکسی مشکل داره توصیه میکنم ، بعضی بیماری ها خیلی عذاب آوره و چه راحت هم خوب میشه خ ...
خیلی کارخوبی می کنی،،،،،،،منم خیلی دوست دارم تجربه مودراختیار دیگران بذارم،،،،،،این مدت دوران کرونا که هر۱۰ شب به بار داروی امام کاظم می خوریم وبا وجود برخوردبافردمبتلا هرکدوم که خوردیم،،،،،مبتلانشدیم ،،،،،،به فک وفامیل ودوست وآشنا معرفی کردم،،،،،،متاسفانه کسی نمی شناخت ازبس تو کشورخودمون به طب سنتی بها داده نمی شه
توروخدا خوبه؟؟؟ خواهر منم میگرن داره میمیرم وقتی مریض میبینمش فقط خیلی ام بدنش زود ضعف میکنه ...
نه ببین حجامت باید به مزاج وطبعت بخوره وگرنه تاثیرش کمه،،،،،نباید طرف کمخونی داشته باشه وگرنه دچارضعف می شه،،،،،ممکنه سردردش بیشتربشه،،،،،،ولی به بعضی مزاجها واقعا می سازه مزاجهای سرد حجامت نکنند بهتره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
توروخدا خوبه؟؟؟ خواهر منم میگرن داره میمیرم وقتی مریض میبینمش فقط خیلی ام بدنش زود ضعف میکنه ...
برای من که جواب داد،من اولین بار که فصد پیشانی برام انجام دادن ، یکم از حال رفتم،همونجا یکم عسل گذاشتن دهنم ، خوب شدم ، دیگه هیچوقت اونجوری نشدم ، با مشورت دکتر طب سنتی انجام بدین،ان شالله خوب میشه
از کجا بفهمم طبع سرد یا گرمه؟ گرمیجات زیاد میخوره سردرد میگیره ب نظرت گرمه یا سرد؟
پس طبعش گرمه اگه باگرمیجات اذیت می شه مثلا من سیر می خورم سردرد می گیرم یا گرمیجات می خورم جوش می زنم،،،،،،یا خیلی گرم مثل نبات می خورم کمی احساس عطش می کنم،،،،،،ولی همسرم برعکسه باخوردن سردیها اذیت می شه،،،،،،،،مثلاماست ودوغ می خوره