نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍
آره ، یه سری آداب هم داره ، از گوگل کاملش رو بخون که بیشتر اثر داشته باشه
مرسی از توضیحاتت عزیزم ♥️
نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دارو نمیخورم میترسم جای دیگم مشکل پیدا کنه نمیدونم والا چیکار کنم حالا برم دکتر باز ببینم چی میگه
اره باید بری
من میگرن دتشتم خدا رو شکر خوب فقط دو ماه پیش دوباره اوت یک هفته طرف راست سرم درد میکرد وحشتناک سرکه میریختم رو هم نقطه ی میگرنم بود کیسه آب یخ کیسه آب گرم میذاشتم روش خوب میشد خیلی بدجور بود وحشتناک قبلا من نمیدونستم که سوزن دگزا ضرر داره خیلی دگزا زدم ارگتامین سی بلادونا پی بی خیلی خوبه بود دکتر برام نوشت دیگه خدا روشکر خوب شدم نمیدونم چرا دوباره یدفعه اومد سراغم
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
من دارم ، یه بار که میرم حجامت عام و فصد پیشانی ، قشنگ تا یکسال بیمه میشم
من ازحجامت برای درمان آلرژی فصلی تابستان جواب گرفتم منم هرسال یکبار انجام می دادم نتیجه ای نمی گرفتم،،،،تا اینکه پیرارسال طبق توصیه طب سنتی وتجربه دوستان اینجا دوبار طبق روزهای سفارش شده وبا شرایطی که تاکید شده فصل بهارانجام دادم وآلرژی ۱۰ ساله م درمان شد،،،،،،قبلش خیلی دارو ودکتر،،،،،،
من میگرن دتشتم خدا رو شکر خوب فقط دو ماه پیش دوباره اوت یک هفته طرف راست سرم درد میکرد وحشتناک سرکه ...
میگرنت عصبی نیست ؟
چون مال من عصبی یهو عود کرد
من ازحجامت برای درمان آلرژی فصلی تابستان جواب گرفتم منم هرسال یکبار انجام می دادم نتیجه ای نمی ...
جدی چ خوب خداروشکر
اره فکر کنم عصبی بود چون چند روز قبلش خیلی ناراحت شده بودم خیلی گریه کردم
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
ممنون عزیزم آره به خدا،،،،،ازبس اذیت می شدم خیلی گوگل سرچ می کردم تجارب دیگران وطبهای مکمل،،،،،،دیدم بهترین درمانش همینه بااینکه نتیجه هم نمی گرفتم ولی دستبردارنبودم،،،،،یعنی می گفتم خوب هم نشم باالاخره ضرری نداره،،،،،فقط کاش اونهمه دارو نمی خوردم😔
من دارم ولی از وقتی که بوتاکسانجام دادم خیلی خیلی بهتر شدم
دوست من بوتاکس انجام داده بود،میگفت سه ساله سردردش بدتر شده ، میگفت به پیشونیش که دست میزنه خیلی درد داره،به توصیه ی من ، فصد پیشانی انجام داد ، خوب شد ، اینقدددددر ازم تشکر کرد که اشک تو چشمام جمع شد