2777
2789
عنوان

کیا میگرن دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 68 پست
اره من میرم بیرون همش هد میزنم چون باد مستقیم میزنه سرم دوباره سردرد میگیرم 

سردرد منم شروع بشه امکان نداره زودتر از سه روز تموم بشه

انجام پروژه ها و تحقیق های دانشجویی با قیمت توافقی و تحویل در کمترین زمان ممکن
من فقط از حجامت میترسم

ن ترس نداره ک 

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جدی ؟ کجا رو حجامت میکنی ؟بخاطر میگرن ینی ؟ 

آره ، یه حجامت عام انجام میدم که بین دو کتفه ، فصد پیشانی هم انجام میدم ، البته باید دو سه ماه پشت سر هم انجام بدی ، من تا الان موفق نشده بودم ، ولی این سری سعی کردم چندماه پشت سر هم برم که ان شاءالله لازم نباشه که هرسال برم

سردرد منم شروع بشه امکان نداره زودتر از سه روز تموم بشه

برای منم اینطوری 

نامزد رویاهای من با اسب سفید اومد دم خونمون منم با جون دل قبول ش کردم 🥳🥳🤩🤩🤩رویای من بیا بشو لحظه لحظه ی زندگیم 🤩🥰روزی ک تو بیای اون روز طولانی ترین روز منه 😍من این رویا رو باور دارم بالاخره ی روز تاریخی ترین تولدم میشه ☺️🥰😍
آره ، یه حجامت عام انجام میدم که بین دو کتفه ، فصد پیشانی هم انجام میدم ، البته باید دو سه ماه پشت س ...

ینی چند ماه پشت سر هم بری دیگ لازم نیست سالانه بری ؟

بعد موثره ؟ دیگ سردرد نمیشی ؟ 

پس چیکار کنم بزارم خودش خشک بشه ینی باد سشوار بدتر میکن ؟ 

سشوار زیاد خوب نیست عزیزم من مدتهاست از ترس همین سردرد سشوار استفاده نکردم  در کل کم استفاده میکنم. با حوله موهاتو خشک کن یا ببند نذار سرت سرما یا باد بخوره اگرم مجبور شدی سشوار بزنی حتما با باد گرمش بکش 

درد نداره؟

درد ک فک کنم داره ولی اگ خوب باشه از این سردرد لعنتی بهتره 

سشوار زیاد خوب نیست عزیزم من مدتهاست از ترس همین سردرد سشوار استفاده نکردم  در کل کم استفاده می ...

درسته مرسی عزیزم 

حتما همین کارو انجام میدم 

ینی چند ماه پشت سر هم بری دیگ لازم نیست سالانه بری ؟ بعد موثره ؟ دیگ سردرد نمیشی ؟ 

دکتر به من اینطوری گفت ،بهش گفتم بعد از یکسال سردردم برگشت ، گفت من بهت گفتم سه ماه پشت سر هم انجام بده ، یه چندتا پماد و قطره ی ساختنی هم داد که حوصلم نشد استفاده کنم ،

فکر کنم بستگی به شدت و ضعف میگرن هرکسی داره ، من بعضی وقتا ژلوفن میخوردم میخوابیدم ، باز فرداش خوب نمی شدم ، الان بدون دارو خیلی زود خوب میشم خداروشکر

من میگرن دارم عجیب سردرد میشم دیروز دوبار میگرنم گرفت در حدی هست ک خیلی ببخشید گلاب ب روتون باید بالا بیترم تا یکم آروم میشم امروزم یبار گرفت الانم یکم سردرد دارم ☹🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
دکتر به من اینطوری گفت ،بهش گفتم بعد از یکسال سردردم برگشت ، گفت من بهت گفتم سه ماه پشت سر هم انجام ...

چ خوب اره منم باید حجامت انجام بدم ولی میگن بهار بهترین زمانش 

من میگرن دارم عجیب سردرد میشم دیروز دوبار میگرنم گرفت در حدی هست ک خیلی ببخشید گلاب ب روتون باید بال ...

من دو سال پیش اینطوری بودم تا این ک رفتم دکتر دارو داد خوب شدم ینی کنترلش کردم